PEVAČICINA MAJKA PROGOVORILA O VELIKOJ DRAMI: Tajči je potpuno SLOMLJENA!
Foto: Printscreen/Facebook

Muž joj se bori za život

PEVAČICINA MAJKA PROGOVORILA O VELIKOJ DRAMI: Tajči je potpuno SLOMLJENA!

Zanimljivosti -

Pevačica Tajči trenutno proživljava porodičnu dramu jer je njenom suprugu Metjuu dijagnostifikovan rak pluća i potrebne su im donacije, a sada se javila njena mama Štefica koja kaže da joj je ćerka potpuno slomljena.

Tajči je, kako je njena mama otkrila za Hrvatske medije slomljena i u neverici. Trudi se da se ne prepušta tuzi i skuplja snagu da bude jaka.

"Ona je snažna žena. Nikad nije mislila na sebe, samo na druge. Nesebično je pomagala svima. Nadam se da će joj se to vratiti", ispričala je njena mama i objasnila je da su svi porodično povezani molitvama.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

"Ja sam samo mama koju moja Tatjana sad treba. I njena deca me čekaju. Učiniću sve da budem uz njih i da im pomognem", objansila je Tajčina mama Štefica.

Tajči živi sa suprugom Metjuom Kameronom u Americi i nedavno su objavili status u kojem mole za pomoć putem "GoFundMe" stranice.

"Dijagnostifikovali su mi tip raka pluća od kakvog obolevaju nepušači, bio sam šokiran što tako nešto uopšte postoji. Ja sam u stadijumu 4, što znači da se rak proširio iz pluća po celom mom telu", napisao je Metju, kojem je potrena novčana pomoć jer se nada da bi mogao da se izlečiti novim vrstama terapije. On na hemoterapiju ne pomišlja jer su mu doktori s njom prognozirali samo godinu dana života.

Tatjanina mama kaže da je Metju divan otac, posvećen i deci i supruzi i da je uvek spreman na šalu.

ŽIVOTNA DRAMA LEGENDARNE TAJČI: Muž mi umire od raka puća, molim vas, pomozite!

24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track