ŠTA GOD DA TRENUTNO RADITE - PRESTANITE: Počnite da pratite ove seks bombe na Snepčetu!
Foto: Snepčet

Opa

ŠTA GOD DA TRENUTNO RADITE - PRESTANITE: Počnite da pratite ove seks bombe na Snepčetu!

Zanimljivosti -

One su mlade, seksi i prate ih milioni ljudi širom sveta, a nakon što su pokorile Instagram, priča se proširila i na Snepčet.

A Snepčet je zakon jer na Snepčetu vas čeka i ono što Instagram ne dopušta. Naravno, govorimo o necenzurisanim grudima koje su ovde više nego dobrodošle, a ni pravila nisu stroga kao na drugim mestima koja su s vremenom postala malo "prečista". Stoga, ovo je idealno mesto na kom možete pratiti ove lepotice.

Amanda Černi (amandacerny)

Amandu nazivaju "kraljicom Snepčeta". Ima milione pratilaca i na Fejsbuku i Instagramu i zapravo bismo je mogli nazvati punokrvnom internet zvezdom, a to je postala zahvaljujući odličnom startu u Plejboju, duhovitim Vineovima i onom što je najočiglednije - izgleda savršeno.

Demi Rouz Moubi (demirosemawby) Ovo je lepotica koja je zamenila Kajli Džener i razlog zašto reper Tiga ne roni suze za bivšom. Jasno nam je. Potpuno nam je jasno.

Jesika Ešli (chatjessash) Kad je počela da koristi Snepčet, Džesika je o tome obavestila fanove na Instagramu fotkom u seksi donjem vešu. Zvezda je rođena.

Kajli Džener (Kylizzlemynizzl) Niste valjda mislili da će ova lista proći bez barem jedne od devojaka iz klana koji je od selfija napravio veliki biznis. Mi smo se odlučili za Kajli.

Denis Šefer (deniseschaefer) Ova lepotica iz Lime u Peruu karijeru je započela u Njujorku, a nakon što je osvojila tu scenu, počela je da odrađuje snimanja širom sveta.

Sara Žan Andervud (Sjunderwood) On je voditeljka, model, skidala se za Plejboj i hara društvenim mrežama pa nije preveliko iznenađenje da se i na Snepčetu jako brzo pretvorila u jednu od najvećih zvezda.

Selena Gomez (SelenaGomez) Ovu multitalentovanu slatkicu ne treba posebno predstavljati već samo podsetiti ljude da obožava golišave selfije i da svaki "nip slip" postaje vest dana, a Snepčet je odlično mesto za nip slipove.

Emi Džejn Brend (AmyJaneBrand) Seksi Australijanka razvalila je na Instagramu, a sledeći logičan korak bio je Snepčet. Zašto? Zato što jako voli da bude potpuno gola.

Antje Utgard (Antje20) Upoređuju je s Kejt Apton. To je više nego dovoljno dobar razlog da je pratite na Snepčetu.

Ališa Net (AlyshaNett) Ališa je u kratkom vremenu postala izuzetno popularna na društvenim mrežama, a razlog popularnosti nije teško odgonetnuti. S istom je praksom nastavila i na Snepčetu.

Endži Varona (AngiefyfVarona) Na prvi će vam se pogled učiniti kao još jedna od bezbroj devojaka na kakve nailazimo na društvenim mrežama. Telefon u rukama i selfiji u ogledalu. No, ako joj date šansu na Snepčetu mogla bi vas iznenaditi.

Tiana Gregori (TiannaG2) Čim se preselila u LA, Tiana je postala uspešan model i radi kampanje za brojne poznate brendove. Izgleda savršeno, voli da se skida, a uz sve to jako dobro igra fudbal. Dovoljno? Mislimo da jeste.

Mis Tina Luiz (Miss.TinaLouise) Australijanka iz Viktorije "otkrivena" je kad je napunila 21., a nedugo nakon otkrivanja, pojavila se na naslovnici Maksima i otada su svi ludi za njom.

Rejčel Buš (RachelBush3213) Kad izgledate kao Rejčel bićete pozvani na brojne raskalšene žurke, a prilika da zavirite u živote bogatih i našmrkanih verovatno je najmanje atraktivan razlog da pratite ovu lepoticu.

Džoj Korigan (JoyCorrigan) Ljubitelji mršavica verovatno znaju za predivnu Džoj čiji savršeni izgled deluje pomalo nestvarno i vanzemaljski. Upravo se zbog tih karakteristika za nju otimaju agencije od Los Anđelesa do Milana.

Ebigejl Rečford (AbiRatchford) Iza sebe ima naslovnice časopisa kao što su Eskvajer i Maksim i tri miliona pratilaca na društvenim mrežama, a ako se još uvek pitate kako joj je to pošlo za rukom (a ne pitate jer vam je jasno) - postoje dva velika razloga.

Stefani Najt (StefanieKnight) Čim ga je počela koristiti, korisnici širom sveta njene fotke proglašavali su najseksi fotkama na Snepčetu. To je veliko dostignuće za početnicu.

Kejt Kompton (TheKateCompton) Malo je plastična, ali u današnje smo vreme na takve stvari već oguglali. Uglavnom, ova lepotica iz Kalifornije nije samo model već i poslovna žena i pevačica, a sklonost skidanju u karijeri joj definitivno neće odmoći.

Elizabet En (elizabethanne.p) Jeste li videli video u kom igra tenis? Niste? Jeste li vi normalni? Šta čekate? Uglavnom, pratite je, nećete zažaliti.

Britni Palmer (BrittneyPalmer1) Ona je jedna od UFC-jevih lepotica iz Oktagona i profesionalni model, a da parafraziramo Brajana Adamsa (i ovo je poslednji put da ga prizivamo u sećanje), milioni pratilaca na društvenim mrežama ne mogu da greše.

ArsenicTv (ArsenicTV) Govore da je ArsenicTV "prevruć za Instagram" i to nam se jako sviđa jer na dnevnoj bazi donose ne jednu već bezbroj lepotica, a svi oni u potrazi za seksi fotkama jednostavno morate dodati.

(Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja