(VIDEO) ĐAVOLSKI DOBAR, ANĐEOSKI GLAS: Prvo ih je uplašio izgledom, a onda su svi zapevali sa njim!
Foto: Youtube Printscreen

Nastup koji ruši predrasude!

(VIDEO) ĐAVOLSKI DOBAR, ANĐEOSKI GLAS: Prvo ih je uplašio izgledom, a onda su svi zapevali sa njim!

Zanimljivosti -

Kad je izašao na binu ukrajinske verzije "The Voice", Pjera Edela sačekala je hladna i neprijatna tišina. Publika je delovala kao da ga se plaši, ali posle uvodnog rifa čuvene pesme "Whole lotta love", britanskog sastava Led Cepelin, sve oči su bile prikovane za njega.

Šta biste rekli kad bi na ulici sreli ovog momka? Predpostavljamo da apriori ne biste imali neko lepo mišljenje o njemu, ali zastanite za trenutak i razmislite. Setimo se plemenitih ideja koje su nam usađivane još u detinjstvu - Odelo ne čini čoveka, oklop ne čini viteza, pa ni na prvi pogled neuobičajen stil ne mora da govori ništa o nečijoj ličnosti.

Pjer Edel (Foto: Youtube printscreen)
Pjer Edel (Foto: Youtube printscreen)

Stigma koju nose određeni ljudi proizilazi iz toga što na neki način iskaču iz svoje sredine, što izglednom, što ponašanjem, što samo po sebi nije nužno loše. Svi težimo originalnosti, ali malo nas može da kaže da su originalni. Slažemo se da ovakav izgled možda nije najpraktičniji pri upoznavanju, ali osim različitosti nema nikakvog drugog značenja.

U čast razbijanja stereotipa, predstavljamo vam njegov fenomenalan nastup u ukrajinskom "The Voice-u". Ovakvu izvedbu legendarne rok himne nismo čuli ni od samog Roberta Planta u najboljim danima. Uživajte:

Pjer je izgleda specijalista za hard rok i metal. Poslušajte i njegovu obradu pesme "Black dog" od pre dve godine, takođe od Cepelina.

Držimo mu palčeve i nadamo se da ga čeka blistava karijera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track