(VIDEO) Od beskućnika koji je bio zavisnik od heroina, postao je MILIONER! Evo kako!
Foto: Instagram

Ohajo

(VIDEO) Od beskućnika koji je bio zavisnik od heroina, postao je MILIONER! Evo kako!

Zanimljivosti -

Kalil Rafati (46) vlasnik lanca zdravih barova podelio je svoju životnu priču kako je postao multi-milioner.

Rođen u Toledu u Ohaju kao mali je pobegao od kuće jer više nije mogao da trpi zlostavljanje. Bio je trgovac automobilima i moglo se reći da se snašao, kada mu je sreća opet okrenula leđa. Počeo je da diluje drogu da bi i sam postao heroinski zavisnik i beskućnik, izveštava Njujork Tajms.

Zamalo da je umro 2001. godine kada se namerno predozirao na zabavi koju je priredio u svom domu u Malibuu. Rafati se bezuspešno borio sa zavisnošću sve do 2003. godine kada više nije bilo naznaka da će ikada voditi zdrav život i kada je dotakao dno.

"Više nisam mogao da kopam, sve moje lopate su bile slomljene", izjavio je za Tajms.

Kada je otkrio sokove i superhranu, osetio je da mu to može da mu promeni život, otišao je na rehabilitaciju u Rivijera Rikoveri gde je osmislio recept za smuti napitak "Volverin" koji će postati zaštitni znak njegovih zdravih barova."Namera ovih okrepljujućih sokova je bila da osobi u oporavku, pruži preko potrebnu snagu. Letargija na početku trezvenosti je brutalna, posebno posle duže zloupotrebe supstance", objasnio je Rafati.

U svojoj autobiografiji "Zaboravio sam da umrem", detaljno objašnjava svoje neverovatno životno putovanje od izgubljenog slučaja, do milionera koji je vlasnik zdravih barova po celom Los Anđelesu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track