(VIDEO) PRODAJE NEVINOST ZA 400.000 $: Radim to iz ljubavi... prema svojoj porodici
Foto: Twitter

(VIDEO) PRODAJE NEVINOST ZA 400.000 $: Radim to iz ljubavi... prema svojoj porodici

Zanimljivosti -

Dvadesetogodišnja Katarina Stoun napustila je Sijetl kako bi otišla u Nevadu da radi u zloglasnom, ali ipak legalnom bordelu.

Katarina je videla oglas javne kuće na Fejsbuku, pa je odlučila da tamo proda svoju nevinost za 400.000 dolara, međutim ona neće prihvatiti ponudu ukoliko ne oseti određenu "povezanost" sa tom osobom.

Ovakav potez je lako osuditi, ali se ona na njega odlučila pošto je njena porodica u požaru izgubila kuću. Naravno, nisu imali osiguranje, a njena kontroverzna odluka je jedino što im može obezbediti krov nad glavom. Mnogi je optužuju rečima da ne treba "da se prodaje", te da treba da ima prvi seks iz ljubavi, na šta ona odgovara da "upravo to i radi".

"Ljudi kažu da to treba da se uradi iz ljubavi, a ja to radim iz ljubavi prema porodici", objasnila je Katarina.

Ona se dogovorila sa vlasnikom bordela Denisom Hofom koji joj je dozvolio da to uradi u jednom od njegovih sedam lokala, uz uslov da pola zarađene sume pripadne njemu. Do tada će Katarina raditi u bordelu i pružati neseksualne usluge. Planira da ostane da radi tamo i pošto proda svoju nevinost, a posle pet godina će upisati prava.

"Čekam muškarca sa kojim ću osetiti povezanost, tako da celo iskustvo bude posebno za oboje. Imam pravo da biram šta ću da radim sa sopstvenim telom, a s obzirom na tešku ekonomsku situaciju, možete li da me krivite", zaključuje Katarina.

(Mirror.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track