(VIDEO) SAHRANILI JE PRE 10 GODINA: Ali to nije najgore u celoj priči...
Foto: Printscreen

Bizarno

(VIDEO) SAHRANILI JE PRE 10 GODINA: Ali to nije najgore u celoj priči...

Zanimljivosti -

Vitni Cerak je pre deset godina doživela stravičnu saobraćajnu nesreću, a u kolima je bila i njena najbolja prijateljica Laura van Rin.

Budući da su obe devojke imale plave kose i oči, lekari su ih pobrkali i Vitninim roditeljima saopštili da im je dete mrtvo.

Njena porodica je organizovala sahranu, dok su roditelji mlade Laure sve vreme bdeli nad bolničkim krevetom u kom se nalazila plavokosa devojka, verujući da je to njihovo dete, ne sluteći da je to zapravo Vitni.

Zbog ogromnih povreda i otoka Vitni nije ličila na sebe pa niko nije mogao ni da prepozna o kome je reč. Verovali su lekarima.

Tek posle pet nedelja rodbina je primetila da laura nema takve zube i da je u stvari Laura poginula a Vitni ostala u životu, što je bio šok i za Vitnine i za Laurinine roditelje.

Vitni je sve ovo doživela, a danas, deset godina kasnije, priseća se kako je to kad doživiš sopstvenu sahranu.

"Mnogi ljudi se pitaju kako bi izgledala njihova sahrana. Ja to znam. Van Rinovi me danas vole kao da sam im ćerka, jer su neko vreme verovali da to i jesam", rekla je kaže ona.

Četiri meseca nakon nesreće vratila se na fakultet, na kom je bila zajedno sa nastradalom Laurom, i mesecima je osećala grižu savesti što je ona tu, a Laura nije.

Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track