(VIDEO) UDARILA U HIDRANT I OSTAVILA BEBU U AUTU Pogledajte kako je ovaj policajac oduševio ceo svet
Foto: Twitter/screenshot

Plakao je s ispruženim rukama prema meni

(VIDEO) UDARILA U HIDRANT I OSTAVILA BEBU U AUTU Pogledajte kako je ovaj policajac oduševio ceo svet

Zanimljivosti -

Policijski službenik Džon Nil Kuk stigao je prvi na mesto na kom je automobil udario u hidrant iz kog je šikljala voda. Iako je prvo pomislio da je ovo sasvim uobičajena nesreća, snimak koji je nakon toga objavljen postao je viralan.

Ipak, ispostavilo se da je sudar bio sve samo ne tipičan kada je policajac proverio zadnje sedište automobila i uočio dete, te je snimak na kom on teši bebu, napuštenu nakon sudara, oduševio ceo svet.

"Svedoci su nam rekli da su u nesreći učestvovali jedna osoba i jedan automobil te da je osoba otrčala s mesta incidenta', rekao je Kuk.

Policija je dodala da je dvogodišnjaka majka ostavila u automobilu i da je nakon nesreće pobegla.

"Plakao je s ispruženim rukama prema meni, u ljudskoj prirodi je pomoći", kaže Kuk.

Kuk tapše dečaka po leđima i daje mu njegovu bočicu. Kako kaže, ništa novo, s obzirom na to da dolazi iz velike porodice. "Brinem se za decu otkad sam bio dete', rekao je Kuk.

Kuk je sedmogodišnji veteran losanđeleske policije, a rekao je da do sada nije svedočio tako bezobzirnom činu. "Šokiran sam što ga je ostavila i to u takvoj opasnoj situaciji', objasnio je Kuk.

Policija je rekla da je žena, za koju se sumnja da je bila pod uticajem alkohola, pronađena i uhapšena, te da je dete nakon bolničkog pregleda predano socijalnoj službi Los Anđelesa.

(CBS Los Angeles)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track