VIŠE OD 32.000 LJUDI NA LISTI ČEKANJA: Pogledajte zašto svi žele da večeraju u ovom restoranu
Foto: Profimedia

Na tajnoj lokaciji

VIŠE OD 32.000 LJUDI NA LISTI ČEKANJA: Pogledajte zašto svi žele da večeraju u ovom restoranu

Zanimljivosti -

Restoran Bunjadi u Londonu prebukiran je rezervacijama nakon najave prvog "golog uživanja u hrani", a otvara se u junu.

Večerati go, i to u društvu - zvuči kao neobična, ali po svemu sudeći za mnoge privlačna ideja. Londonski restoran Bujandi u saradnji s kompanijom Lolipop prvi je restoran na svetu koji će ovako nešto omogućiti, a mesta se mogu rezervisati preko službene internet stranice.

LONDON’S FIRST NUDE RESTAURANT A new London restaurant is upping the ante with a dining concept that really gives your...

Posted by Namib Independent on Thursday, April 28, 2016

Preko 32 hiljade ljudi već je rezerviralo svoje mesto, a oni će uživati na, zasada, tajnoj lokaciji u samom centru Londona već od početka juna. U restoran može stati 42 ljudi odjednom, a gosti unapred treba da plate oko 80 evra za golo uživanje u jelima i pićima. Restoran će biti podeljen na “čisti” i “obučeni” deo, a imaće i svlačionice i ormariće za one koji žele da se obnaže tokom večere.

"Vrlo smo iznenađeni, ali i uzbuđeni zbog ovakve reakcije javnosti - rekla je Seb Lajal iz kompanije Lolipop za CNN i dodala da je očigledno da ljudi vole da budu goli, bilo da je reč o plažama ili saunama, pa zašto onda ne iskoristiti priliku i večerati u najprirodnijem mogućem stanju

Ipak, postoje pravila koja će zaštititi privatnost gostiju. Oni će morati da ostave svoje mobilne telefone na recepciji. Goste će posluživati, takođe, razgolićeni, ali ipak ne sasvim nagi konobari.

Increasing numbers of foodies and health enthusiasts are opting to take their food ‘natural’, but a new restaurant in...

Posted by Cando Gh on Thursday, April 28, 2016

Osvetlenje u restoranu će biti isključivo ono od sveća, a celi interijer je napravljen od bambusa i drugih prirodnih materijala. Takođe, hrana će se pripremati na drvima u zemljanim posudama te konzumirati s jestivim priborom za jelo.

Tim koji stoji iza ovog koncepta želi da restoran “izbegne sve zamke modernog industrijalizovanog sveta”.

"Nudimo gostima pravo oslobođenje" kaže Lajl.

(CNN)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track