ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK NLO?! Ogroman svemirski brod kruži iznad sela, dok meštani vrište od smeha
Foto: Printskrin

Lebdeo tanjir

ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK NLO?! Ogroman svemirski brod kruži iznad sela, dok meštani vrište od smeha

Zanimljivosti -

Objavljen je snimak koja navodno prikazuje ogromni crni leteći tanjir kako lebdi nad ruralnim područjem Malezije dok se u pozadini čuju glasovi uplašenih stanovnika.

Zastrašujući snimak brzo se raširio društvenim mrežama, a na njoj se vidi divovski svemirski brod kako preteći kruži nad jednim selom. Na snimci se čuju vrisci lokalnog stanovništva dok se NLO polako spušta.

Ovaj snimak navodno je snimljen u severnoistočnoj malezijskoj provinciji Kelantan. Iz sredine NLO-a sjaji žarko svetlo, a ceo prizor izgleda kao da je iz nekog SF filma o invaziji nemilosrdnih vanzemaljaca.

Malezijska se policija samo nasmejala na sugestiju kako bi moglo da se radi o pravoj snimci, dok je viši inspektor Abdulah Roning izjavio kako "video okolo šire određene osobe bez nekog pravog razloga", dodavši kako nisu zaprimili nikakvu prijavu o bliskim susretima s vanzemaljcima.

Inspiriran holivudskim filmom

Neki misle kako je snimak šala koja se temelji na scenama naučno-fantastičnog akcijskog filma Dan Nezavisnosti koji je u malezijske bioskope došao baš na nacionalni dan nezavisnosti, 31. avgusta, što daje neku valjanost toj teoriji.

Ali drugi, poput Tajlera Gloknera, osnivača internet stranice za lov na NLO-e Secure Team 10, veruje kako je ovaj video, zajedno s doslovnom eksplozijom snimaka letećih tanjira širom sveta, znak nadolazeće invazije vanzemaljaca.

"Ovo me navodi da poverujem kako nešto stvarno dolazi", rekao je. "Ne znam što, ali izgleda kako im se aktivnost pojačava".

(Net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track