Zatrudnela oralnim seksom, a čak nije imala ni VAGINU! Objašnjenje lekara još ŠOKANTNIJE!
Foto: Shutter

Bizarne

Zatrudnela oralnim seksom, a čak nije imala ni VAGINU! Objašnjenje lekara još ŠOKANTNIJE!

Zanimljivosti -

Šanse da devojka zatrudni čak i ako nema seks jako su male, ali moguće.

Bizarni slučajevi dogodili su se jednoj 15-godišnjakinji koja je zatrudnela nakon oralnog seksa i jednoj pacijentkinji doktora Brajana Stajhner iz Atlantik Sitija koja je zatrudnela posle analnog seksa.

Naime, 15-godišnjakinja je potražila pomoć doktora pošto je osetila snažne bolove u stomaku i otkrila da je trudna, a samo 278 dana pre toga (prosečna trudnoća traje 280 dana) završila je u bolnici jer ju je dečko izbo pošto je uhvatio tokom oralnog seksa s njegovim prijateljem. Celi slučaj bio je još šokantniji jer devojka nema vaginu zbog retkog genetskog poremećaja. Devojka se porodila carskim rezom.

"Najlogičnije objašnjenje ove trudnoće je da je sperma dobila pristup reproduktivnim organima putem povređenog gastrointestinalnog trakta", napisali su doktori u jedom članku u Britanskim dnevniku opstetricije i ginekologije.

"Bio je to neverovatan sled slučajnosti. Ali u potpunosti objašnjava događaj", rekao je doktor Ričard Polson iz Los Anđelesa.

I TO JE MOGUĆE: Žena iz Velike Britanije zatrudnela TOKOM TRUDNOĆE, evo šta lekari kažu

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Još jedan bizaran slučaj zabeležen je kod pacijenta doktora Brajana Stajhnera koji je zabeležio trudnoću jedne žene nakon što je imala analni seks, piše Independent. Naime, pacijentkinja je imala retku bolest zbog koje joj se bešika, vagina i anus nisu razvili normalno i nisu se podelili tokom razvoja.Iako je bila na operaciji, nije joj pomoglo, a doktori su napravili kobnu grešku i spojili maternicu s njenim anusom. Nakon što je zatrudnela, doktor je rekao: "Znali smo za njen slučaj i pratili ga dugo vremena.

Posle puno testova zaključili smo da je zatrudnela toliko analnog seksa", rekao je. Ipak, doktor kaže da nema potrebe za panikom.

"Ovo je jedan slučaj na njih milijardu. Ne bi trebalo prouzrokovati paniku među ženama", rekao je doktor.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

U BOLNICI SMRŠAO 22 KG: Pas ga nije prepoznao, ali kad mu je prišao... ODLEPIO OD SREĆE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track