(FOTO) BILA SAM ŠEIKOVA LJUBAVNICA: Imao je harem i nas 14! Morale smo u redu da čekamo!
Foto: Instagram PS

Napisala je knjigu

(FOTO) BILA SAM ŠEIKOVA LJUBAVNICA: Imao je harem i nas 14! Morale smo u redu da čekamo!

Žena -

Džili Dod osamdesetih godina je bila uspešan model, a onda je upoznala 24 godine starijeg muškarca. Posle ovog susreta, njen život je krenuo u drugom pravcu. Živela je u njegovom haremu, a sve pojedinosti otkrila je u knjizi.

"S 20 godina sam potpisala ugovor s prestižnom modnom agencijom “Wilhelmina Models”. Počela sam da dobijam angažmane u Francuskoj, u Parizu sam snimala editorijale za “Vog”. Bila sam mlada, naivna i opijena uspehom kad sam u Kanu upoznala malog, proćelavog, debeljuškastog, ali šarmantnog gospodina. Tek posle sam shvatila da je to Adnan Kašogi, koji je zaradio milijarde na preprodaji oružja", piše u kontroverznoj knjizi 57-godišnja Džil. Sve je počelo kada ju je Adnan pozvao na ples.

"Odjednom je zgrabio stolicu, zavitlao je i bacio u vatru. Uradila sam isto što i on. Smejali smo se. Onda me je, bez ikakvog upozorenja, uzeo za ruku i na nadlaktici mi prstom umrljanom krvlju napisao ‘volim te"’ piše bivša manekenka. Sutradan je Kašogi pozvao Džil na svoju 280 metara dugačku jahtu na kojoj se snimao jedan od filmova o agentu Džejms Bondu.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

"Kad sam s prijateljicom stigla na jahtu, Adnan nas je odveo do ogromnog plakara koji je bio prepun dizajnirane odeće. Razgovarali sm do pet ujutru i ja sam se zaljubila u njega", napisala je Džil. Sa Adnanom su mediji povezivali mnoge svetske zvezde. U njegovom društvu su uživale Džoan Kolins, Džeki Kenedi, Lajza Mineli, Fara Fosit, a Sinatra joj mu je bio najbolji drug.

Džil je od Adnana dobijala skupe poklone, a onda je on 1980. godine pozvao u svoju vilu u Marbelji. Očekivala je da će tamo biti nasamo sa njim, ali dočekale su je druge žene. Glavna je bila Sabina, a kuća je bila prepuna prelepih mladih žena za koje Džil uopšte nije bila sigurna da li su bile punoletne.

"Uveče sam otišla da se okupam, Adnan me je gledao i objasnio mi kako stoje stvari. Rekao je: ‘Želim da budeš jedna od mojih ljubavnica. Prema saudijskom zakonu, smem da imam tri zakonite supruge i 11 ljubavnica. Želim da budeš jedna od njih. Poljubiću te tek kad prihvatiš moju ponudu’. Naravno, pristala sam. Volela sam ga", napisala je Džili.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

Postala je deo harema, što znači da je uvek morala da čeka red, da bi vodila ljubav sa čovekom svog života.

"Jedne noći je došao u moju sobu, nosio je poklon. Sve mi se srušilo u momentu kada sam videla da je shvatio da je došao u pogrešnu sobu .On se samo okrenuo i otišao". Džil je polako shvatila da ovaj način života nije za nju."Zbog svih skupih stvari koje mi je davao, osećala sam se kao da mu nešto dugujem", otkrila je Dod koja je čitavu priču prekinula 1982. godine. Kaže da joj nije žao što je bila sa njim, ali ipak, postoje dani kada se stidi sebe.

"Nije lako slušati kako te drugi osuđuju i zovu prostitutkom, a to nikada nisam bila", zaključila je šeikova ljubavnica, koja je danas u srećnom braku. Džili ima troje dece.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

(daily mail)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SVOJIM TELOM JE ZALUDELA SVE: Fatalna igračica otkrila tajnu svoje seksi figure

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track