Trening od 4 minuta hit u svetu: Topi kilograme, zateže celo telo za manje od mesec dana! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Pokušajte

Trening od 4 minuta hit u svetu: Topi kilograme, zateže celo telo za manje od mesec dana! (VIDEO)

Žena -

Iskušajte sebe i isprobajte Tabata trening koji će sagoreti svaku kaloriju viška u vašem telu

Postoji savršen sklop vežbi za mršanje koji zahteva da se angažujete samo 4 minuta dnevno. Nije šala, ozbiljni smo! Taj sklop se naziva Tabata i predstavlja trening visokog napona, piše Stil (http://stil.kurir.rs).

Međutim, Tabata je više način vežbanja nego sama vežba. Za dvadeset sekundi jakog treninga sa odmorima od po 10 sekundi, Tabata je u stanju da za 4 minuta sagori svaku kaloriju viška u vašem telu.

Doktor Izumi Tabata je čovek koji je osmislio ovaj trenig prema kome vežbaju i svetski sportisti. Dugo godina je ovaj način treniranja testiran da bi se došlo do zaključka da ćete uz pomoć ovakvog načina vežbanja najlakše skinuti višak kilograma.

Što se tiče samih vežbi tu je izbor na vama: možete jedan dan da radite sklekove u kombinaciji sa čučnjevima, drugi dan da radite trbušnjake kombinujući ih sa trčanjem u mestu, s tim da pratite tempo od 20 sekundi interzivnog vežbanja zatim 10 sekundi laganog treninga.

Tabata trening garantuje:

Zdravo mršavljenje,

Definisanje mišića celog tela,

Smanjenje krvnog pritiska,

Oslobađanje od stresa.

Ovaj trening je osmišljen tako da ga može praktikovati i profesionalni sportista i amater. Za vežbanje u teretani, ali i kod kuće. Bitno je samo da svaki dan vežbate 4 minuta po savetima doktora Tabate.

Pogledajte još na portalu Stil:

Istopite salo sa ruku: 8 čudotvornih vežbi za zategnute i vitke mišiće! Najbolja krema za lice od kokosovog ulja: Sprečava starenje kože od prvog korišćenja! (RECEPT) Žene oduševljene rezultatom već posle 7 dana: Domaća krema koja uništava celulit! (RECEPT) Samo 15 minuta je dovoljno za seksi guzu i zategnute noge: Najbolji trening kod kuće! (VIDEO) Plan ishrane citrus dijete: Za samo 15 dana skidate do 7 kilograma!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track