SPAVALA JE SA 5.000 MUŠKARACA PA OTKRILA: Evo kako žene mogu da se obogate i žive u luksuzu kao ja!
Foto: Printscreen

POKRENULA KURS

SPAVALA JE SA 5.000 MUŠKARACA PA OTKRILA: Evo kako žene mogu da se obogate i žive u luksuzu kao ja!

Žena -

Tajlanđanka Praija Surija u proteklih nekoliko godina uživa u životu, jer joj gomila muškaraca poklanja prvoklasne letove, boravak u hotelima sa pet zvezdica i skupi nakit.

Njen glamurozan stil života privukao je veliki broj žena, koje očajno pokušavaju da se domognu bogatog partnera, bilo da dolazi sa Zapada ili Arabije. Svoje znanje i kurs ovaj samoproklamovani guru za zabavljanje naplaćuje 325 funti.

"Imam stranicu na Internetu sa 7.000 obožavalaca. Dobijam toliko poruka da moram da angažujem ljude kako bih na sve odogovorila. Moram da biram kome ću prvo da odgovorim. Moj život je savršen. Zabavljala sam se sa 5.000 muškaraca, što sa Zapada, arapskih zemalja ili Dubaija", rekla je Surija.

Ona je dodala da ima dosta iskustva sa muškarcima, skupim poklonima i eliminisanjem onih, koji nisu spremni da potroše silan novac na svoje partnerke. Njen kurs takođe obećava uslugu upoznavanja sa bogatim stranim muškarcima.

"Mnogi muškraci mi šalju poruke. Mogu odmah da prepoznam osobu kojoj nije problem da troši od onih koji će se zabrinuti ako im uzmem novac. Verujem da sam u stanju da procenim nekoga samo na osnovu skeniranja njegovog lica i kratkog razgovora."

Prema njenim rečima, do sada je više od 100 žena uspelo da pronađe odgovarajuću "srodnu dušu".

"Polaznice mogu na mom primeru da vide kako se na izlasku ponaša i šta se govori. Imam toliko zahteva, nažalost ne mogu svima da pomognem.

Učiniću to samo onima, koje su ozbiljne u nameri da se obogate", pričila je Surija.

Njen kurs takođe podučava žene kako uspešno da potroše novac za odmor i kupovinu skupocene odeće i obuće, kako dobiti mesečnu "platu" i pregovarati o stvarima kao što su dobitak automobila ili druge kuće.

Na hiljade očajnih žena na Tajlandu mašta da pronađe bogatog stranog muškarca. One bombarduju Suriju sa zahtevima, žele da nauče trkove, a većina praktičnih saveta odnosi se učenje engleskih i arapskih fraze za traženje novca.

"Ako budem pokušala sama, plašim se da bih mogla da napravim grešku. Zato želim da me podučava najbolja u tom poslu", napisala je jedna od polaznica kursa. Druga devojka oktrila je da je posle dobijenih saveta konačno upoznala muškarca, koji joj šalje novac, iako ga ne viđa, već samo razgovara s njim preko Interneta.

Kada se na lokalnim medijima pojavila priča o Praiji Suriji, javnost se pobunila jer ovakve vesti podstiču stereotipe o ženama sa Tajlanda.

(Kurir.rs/Dejli Star)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ovakav jutarnji program podiže iz mrtvih! Zbog seksi joge ustaje se u cik zore

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track