NAŠA REČ IMA VELIKU MOĆ: Nikada nemojte govoriti ove 3 stvari pred partnerom!
Foto: Profimedia

POTRUDITE SE

NAŠA REČ IMA VELIKU MOĆ: Nikada nemojte govoriti ove 3 stvari pred partnerom!

Žena -

Opustiti se i biti ono što jeste ispred voljene osobe jedna je od najboljih stvari u vezi.

SPAVALA JE SA 5.000 MUŠKARACA PA OTKRILA: Evo kako žene mogu da se obogate i žive u luksuzu kao ja!

Čak i kada se naviknete jedno na drugog, postoje određeni potezi koje ne bismo trebali raditi ispred svog partnera.

1. Omalovažavati se

Budimo iskreni, svi volimo primati komplimente. Ali, ponekad ne dobijamo potrebnu afirmaciju, odnosno komplimente koji su nam potrebni kako bismo se osećali dobro. Stoga ih nastojimo ''upecati'', a jedan od načina je upravo kroz omalovažavanje sebe. Kada stalno govorimo negativne stvari o sebi, pre ili kasnije, naš partner će ih početi doživljavati kao potpunu istinu, bez obzira je li to istina ili nije. A i vi ćete takođe kroz neko vreme biti potpuno uvereni u to. Samouverena žena je daleko više privlačnija nego ona koja sebe ne poštuje.

foto: Profimedia

2. Sumnjati u sebe

Žene su često (nepravedno) kritikovane da su neodlučne. Iako je potpuno u redu biti nesiguran u vezi nekih stvari, nagla promena mišljenja u vezi važnih životnih stvari najčešće i nije dobra stvar. Izbegavajte nagle odluke i dajte si vremena da dobro razmislite o donesenoj odluci kako ne biste došli u iskušenje da je opet promenite. Ne bojte se da stojite iza svojih odluka.

3. Ne kritikujte njegovu muškost

Možda vaš voljeni muškarac nije najspretniji u poslovima koje treba obaviti u kući ili nije dovoljno fizički jak. To ne znači da ga na to morate podsećati. Šta više, takve šale na njegov račun mogu napraviti više štete nego koristi i poljuljati njegovo samopouzdanje. Naše reči imaju veliku moć, a one lepe reči i komentari dugoročno mogu sačuvati brak.

Kurir.rs/Zadovoljna.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track