IMALA JE SEKS U 6. MESECU TRUDNOĆE: Doživela je orgazam i završila u invalidskim kolicima
Foto: Ilustracija/Profimedia

BOLUJE OD RETKE BOLESTI

IMALA JE SEKS U 6. MESECU TRUDNOĆE: Doživela je orgazam i završila u invalidskim kolicima

Žena -

Lusinda Alen (43) ostala je nepokretna pošto je doživela oragazam i odlučila je da progovori o svojoj bolesti .

Naime, Lusinda (43) je nakon seksa imala glavobolje, ali im nikada nije pridavala veliku važnost. Kasnije su joj doktori rekli da boluje od retke bolesti.

"Glavobolje sam smatrala normalnim, a onda sam dobila krvarenje na mozgu", rekla je Lusinda.

Nakon seksa, dok je bila u šestom mesecu trudnoće osetila je glavobolju, ali jaču nego inače.

"Nakon orgazama počela je da me boli glava, a bol iznad oka je bio oštar. Inače sam isto imala osećaj da mi se mozak zamrznuo, ali to nikada nije dugo trajalo. Međutim, ovaj put nije prošla i uskoro sam se našla u agoniji", priča Lusinda kako je doživela moždani udar.

Doktori su je stavili u indukovanu komu jer joj je niz moždanih udara paralizovao donju levu stranu tela. Bez obzira na paralizu, Lusinda se se porodila i na svet dolela devojčicu.

Doktori ne znaju kako je tačno dobila moždani udar. - Moj neurohirurg veruje da imam kongenitalnu abnormalnost u krvnim sudovima i da zbog nje će me tokom celog života boleri glava nakon orgazma", rekla je.

Lečnici su joj dijagnostifikovali "glavobolju prouzrokovanu seksualnom aktivnošću'. Iako je tačan uzrok bolesti još nepoznat, neki neurolozi smatraju kako je uzrokovana povećanjem pritiska mozga.

Po povratku iz bolnice Lucinda se posvetila majčinstvu.

"Kad smo se vratili kući, bila sam tužna jer sam izgubila staru sebe. Nisam mogla da budem majka kaka sam mislila da ću biti", rekla je Lusinda.

"Mari-Alisa je sada neverovatna devojčica. Moždani udar koji sam doživela u trudnoći na nju nije utiticao", zaključila je Lusinda.

(Kurir.rs/Mirror/Foto Ilustracija/Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track