DEČKO JOJ JE KUPIO FIRMIRANU TAŠNU: Nosila ju je svaki dan, dok je nije zabolelo rame, a doktori otkrili strašnu istinu
Foto: Ilustracija/Profimedia

SPASLA JOJ ŽIVOT

DEČKO JOJ JE KUPIO FIRMIRANU TAŠNU: Nosila ju je svaki dan, dok je nije zabolelo rame, a doktori otkrili strašnu istinu

Žena -

Džejd Lagden (29) bila je presrećana kada je od dečka Tonija dobila dizajnersku torbu.

Vatrenocrvena torba nije bila samo moderna, već i funkcionalna - bila je dovoljna da u nju stavi sve što joj je potrebno pa ju je nosila svaki dan.

Međutim, Džejd, pošto je tešku torbu nosila svakodnevno, rame ju je počelo boleti, a bol se širila i u njen vrat. Džejd je u početku pretpostavljala da je torba suviše velika i da je ostegla neki mišić. Mislila je da će proći samo od sebe i nastavila je da nosi svoju omiljenu torbu. Ali, šest nedelja kasnije, nije više mogla da izdrži i otišla je kod lekara, gde su joj uradili skener.

Džejd je primila razočaravajuće vesti: bol koji je osećala nema nikakve veze s njenom torbom, ali je ona sigurno pomogla da se otkrije istina. Doktori su joj dijagnostikovali sekundarni rak dojke sa metastazama u jetri i limfnim žlezdama.

Nažalost, Džejd nije bila nepoznanica ova užasna bolest. Ona se već borila sa rakom dojke 2013. godine. Bila je u fazi remisije nakon dugotrajnog zračenja, mastektomije i rekonstrukcije dojke. Sada je zahvalna torbi koju joj je poklonio dečko zato što joj je spasla život jer su joj drugi put brzo uspostavili dijagnozu.

"Obožavam je i da nije bilo nje, možda ne bio osetila bol i moj rak bi se dalje proširio", rekla je ona.

Uprkos činjenici da je njen rak neizlečiv, ova hrabra majka se nada da će doktori uspeti da ga stabilizuju da bi mogla da provede što je više moguće vremena sa svojim sinom.

(Kurir.rs/Instagram/Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SRPKINJA SVETSKO ČUDO: Dali joj tri meseca života, a ona pobedila rak sa metastazama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track