ISPOVEST POKVARENOG MUŽA: Imam redovan seks sa svastikom, a sad će mi roditi i dete! Žena pojma nema
Foto: Ilustracija/Profimedia

MALO MU JEDNA

ISPOVEST POKVARENOG MUŽA: Imam redovan seks sa svastikom, a sad će mi roditi i dete! Žena pojma nema

Žena -

Neverstvo u braku odavno nije čudna stvar i varaju podjednako i muškarci i žene. Međutim, ovaj muž je svoju ženu prevario sa svastikom, a sem što je imao redovan seks, sada je njegova ljubavnica trudna, a žena nema pojma.

Pošto ne zna šta da radi, potražio je savet od kolumnistkinje Sana. Prenosimo njegovo pismo i odgovor u celosti.

"Dobijam vrlo malo pažnje od svoje žene pa sam počeo aferu s njenom sestrom. Sad je ona trudna i ja sam u panici. Imam 33 godina, moja žena 32. Ona radi četiri dana u nedelji i brine se za kuću i našu šestogodišnju ćerku - uvek je zaposlena.

Ja radim sve što mogu u kući i pomažem sve što mogu oko ćerke, ali nikad nije dovoljno. Šta god ja da učinim, ona me ispravi i uredi onako kako treba.

foto: Ilustracija/Profimedia

Nemamo seksualni život i nisam siguran da je ona ikad bila zainteresovana za seks. Njena sestra je šest godina mlađa i mogu je opisati, u najmanju ruku, kao dinamičnu. Puna je života i s njom je uvek zabavno.

Ona takođe ima partnera, ali veza im je problematična. Jednu veče sam došao kod njih da im pomognem oko vodoinstalacija. Njen dečko nije bio kod kuće, verovatno je bio u kafiću.

Došla je u toalet da vidi kako radim i stavila je svoju ruku oko mog struka. Okrenuo sam se i nasmejao, a na moje iznenađenje, stavila je na vrh mojih pantalona. Mazili smo se i ljubili i potom smo imali fantastičan seks u praznoj sobi. Rekla je da će to od sad biti "naša soba".

Nisam mogao da verujem kako sam bio srećan. Ponuđena mi je afera na tanjiru, a ja se nisam ništa potrudio. Od tada smo se viđali kad god smo mogli.

Srećom, njen dečko je beskoristan u kućnim poslovima, a ja sam poprilično dobar pa joj je lako pronaći izgovor da me pozove i to kad on nije kod kuće.

Sad kaže da je trudna. Volim je, ali kako da napustim svoju ženu i dete?

foto: Ilustracija/Profimedia

Evo kakakv je odgovor dobio:

Misliš li da je ostala trudna kako bi te prisilila da se venčaš s njom? Želi li sestrinog muža samo za sebe i kako bi ostavila manje impresivnog partnera?

Moraš dobro da razmisliš šta želiš od ovoga i gde želiš da budeš. Da li bi radije ostao sa svojom ženom i ćerkicom? Ako je tako, moraš da kažeš ženinoj sestri kako bi i ona znala šta može da očekuje od tebe i kako bi odlučila o trudnoći.

Neplanirana trudnoća može da pomogne, ali ako odluči da zadrži bebu, s tobom ili bez tebe, šanse su velike da će tvoja žena da sazna za aferu. Ako želiš da vam brak uspe ili samo da viđaš svoju devojčicu, potraži pomoć kako bi razgovarao s njom i ublažio posledice.

(Kurir.rs/The Sun/Foto Ilustracija/Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track