Šta Melaniju Tramp čini toliko posebnom: Među 17 prvih dama, samo je ona štrčala! (FOTO)
Foto: AP

Pogledajte

Šta Melaniju Tramp čini toliko posebnom: Među 17 prvih dama, samo je ona štrčala! (FOTO)

Žena -

Od kako je postala prva dama Amerike, mediji ne prestaju da pišu o Melaniji Tramp, a naročito o njenom stilu odevanja, piše Stil.

Iako je na početku većina modnih dizajnera odbila iz revolta prema predsedniku Donaldu Trampu, Melanijin stil je toliko upečatljiv, da se nakon svakog njenog javnog pojavljivanja na internetu pojavi na desetine članaka posvećenih aktuelnoj odevnoj kombinaciji koju je ponela elegantna i upečatljiva Melanija, da se sada svi oni bore za njenu pažnju.

foto: Reuters

Tako je bilo i ovoga puta, prilikom posete Hamburgu povodom Samita grupe 20, kada se među ostalim prvim damama jedino Melanija isticala. Naravno, sjajnom i upadljivom modnom kombinacijom!

Za ovu priliku, prva dama Amerike odabrala je sivu, cvetnu haljinu, cipele sa visokom potpeticom u istoj boji, a monotoniju je i te kako razbila vatreno crvenim ogrtačem i pojasom u istoj boji.

Veselo ćaskajući sa prvom damom Argentine, Julijanom Avadom, Melanija je ponosno šetala u lepršavoj haljini, smeškajući se fotografima i prisutnim zvanicama.

foto: EPA

Dok su njihovi muževi imali sastanak, prve dame pozirale su za zajednički portret, a među ženama u nežnim tonovima i neupadljivoj odeći, jedina se isticala vatrena Melanija.

Pogledajte još na portalu Stil:

Adrijana Lima letuje sa majkom Marka Jarića: Pokazale svima šta znači poštovanje! (FOTO) Britanski mediji opleli po Noletu: Zbog ove žene mu propada brak sa Jelenom! (VIDEO)

Kejt Midlton svesno krši strogo kraljevsko pravilo: Kraljici Elizabeti se ovo ne dopada! (FOTO)

Vežba koja uništava i najupornije salo: Za mesec dana do sjajnih rezultata! (VIDEO)

Beba šokirala sve odmah po rođenju: Njene slike opravdano osvojile svet! (FOTO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Čudesna sudbina Melanije Tramp: Od devojčurka iz Slovenije do prve dame Amerike

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track