ČISTI PODOVI BEZ BAKTERIJA: Healthy Spray mop čistač podova na velikom sniženju!
Foto: Promo

ČISTI PODOVI BEZ BAKTERIJA: Healthy Spray mop čistač podova na velikom sniženju!

Žena -

Očistite pod u kući i kancelariji DUPLO brže nego do sada sa specijalnim čistačem podova čijom lakoćom korišćenja ćete biti i više nego oduševljeni! Pročitajte OVDE o čemu se radi.

HEALTHY SPRAY MOP idealan je za čišćenje svih drvenih i keramičkih podova, a mogu se čistiti i one osetljive površine poput laminata bez bojazni od oštećenja. Donji deo mopa je tako dizajniran da ima mogućnost rotiranja do 360*, tako da nedostupnih ćoškova više nema! Uz ovaj jedinstveni mop koji ćete sigurno poželeti odmah, OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 dobija se i mikrofber krpa vrlo jednostavna za održavanje.

foto: Promo

SPRAY MOP ima ugrađen rezervoar za tečnost u koji možete sipati vodu ili bilo koje drugo sredstvo za čišćenje. Aktivira se pritiskom ručice na vrhu mopa i na taj način se kontroliše količina tečnosti koja će izaći.

Nemojte da čekate, naručite SPRAY MOP već danas i rešite se bakterija, prljavštine i fleka! Uštedite na vremenu i novcu, neka podovi vašeg doma zasijaju uz novi SPRAY MOP, a Vase ruke neka ostanu uvek lepe i negovane za samo 1690 rsd!

Poručite telefonom na broj 011/6 888 999 svakog radnog dana od 8-17h ili online OVDE non-stop.

Promo tekst / Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track