BUDITE MAGNET ZA MUŠKARCE: Koristite ove neodoljive mirise i odlepiće za vama!
Foto: Profimedia

PRIVUCITE GA

BUDITE MAGNET ZA MUŠKARCE: Koristite ove neodoljive mirise i odlepiće za vama!

Žena -

Svako od nas ima različite preferencije kada su mirisi i parfemi u pitanju, ali jedno nam je zajedničko - svi mi želimo fino i neodoljivo mirisati.

Stoga vam donosimo sedam mirisa koji nas čine privlačnijima.

foto: Profimedia

1. Ruža

Neki smatraju kako je miris ruže već pomalo zastareo, ali ovaj cvetni miris Francuskinje naprosto obožavaju. Parfem koji sadrži miris ruže zapravo je večni klasik s kojim ćete se uvek moći istaknuti.

2. Pačuli

Pačuli se smatra "toplim" sastojkom u parfemima. Miris mu je drvenasto-zemljan, no nije presnažan. Odlično se slaže s drugim mirisima te ga se zato vrlo često i može naći kao sastojak u mnogim parfemima.

foto: Profimedia

3. Bergamot

Ovaj elegantni miris isto se vrlo često može naći kao sastojak u ženskim parfemima. Bergamot je sladak i svež, citrusan s visokom cvetnom nijansom.

4. Vanila

Kada su mirisi u pitanju još jedan večni klasik svakako je vanila. Neodoljiv miris umirujućeg delovanja primarni je sastojak u mnogim parfemima.

5. Vetiver

Vetiver je poznat kao muževan miris, ali žene ga obožavaju. Vrlo je lagan i ugodan, prožet drvenastim i začinskim nijansama i istovremenom toplinom i svežinom.

foto: Profimedia

6. Cedar

Još jedan popularni "topli" sastojak u parfemima je cedar. Prepoznatljiv drvenasti i egzotični miris čini ga vrlo upečatljivim i osobu atraktivnijom.

7. Sandalovina

Ovaj miris definitivno nije za svačiji ukus, ali on može biti itekako opojan. Upravo jer je sandalovina vrlo slatkog i drvenastog mirisa.

Kurir.rs/Zadovoljna.hr, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zbog jedne voćke muškarci ne mogu da obuzdaju uzuđenje: Zanimljivosti o seksu koje sigurno niste znali

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track