MISLILA JE DA JE JOVAN ČOVEK NJENOG ŽIVOTA: A onda je otkrila njegovu bolesnu i krvavu tajnu, koja je proganja!
Foto: Printscreen YouTube

Veza je brzo postala ozbiljna

MISLILA JE DA JE JOVAN ČOVEK NJENOG ŽIVOTA: A onda je otkrila njegovu bolesnu i krvavu tajnu, koja je proganja!

Žena -

Kendi je Jovana upoznala na plaži na Floridi, i kako kaže, odmah je pala na njegove čari. Bio je razgovorljiv, prijatan, nežan, šarmantan i duhovit.

Veza je brzo postala ozbiljna, pa su se preselili u Sent Pitersburg na Floridi, gde su otpočeli zajednički život.

"Taman sam postala umorna od traženja druge polovine i mislila sam da se to nikada neće desiti, a onda je on ušao u moj život", priseća se Kendi početka veze sa čovekom po imenu Jovan Kolijer.

"Prošla sam kroz mnogo nevolja do tog trenutka. Između ostalog, ostala sam bez mnogo članova porodice. A Jovan mi je već prvog dana rekao da su mu roditelji poginuli u saobraćajnoj nesreći i da mu fali porodica. Mislila sam da je to prst sudbine", priča Kendi.

Mnogo godina kasnije se ispostavilo da to jeste istina, ali da Jovan nije napomenuo da govori o roditeljima koji su ga usvojili.

Sve je teklo glatko do 2009. godine, kada je Kendi pronašla Jovanov profil na sajtu specijalizovanom za traženje partnera za neobavezni seks. Tada mu je naredila da se iseli iz kuće. Jovan ju je preklinjao da se predomisli i pomiri se s njim. Kendi je, s druge strane, tražila utehu u mešavini alkohola i lekova za smirenje. A onda ju je Jovan presreo na ulici i napao je nožem i tada ga je tužila i zahtevala sudsku zabranu prilaska.

"Spavala sam po dva sata noću, a ostatak vremena drhtala i čekala kada će da upadne i ubije me", kaže Kendi medijima.

Meseci su prolazili, a onda je čula da se Jovan obesio u nekom hotelu u Orlandu. Kendi se prisetila da se on u međuvremenu ponovo povezao sa svojom biološkom majkom pa je rešila da proveri da li ona zna nešto o tome.

"Pozvala sam broj njegove majke i očuha. Javio se očuh i kada sam ga pitala da li zna nešto o Jovanu, usledila je kratka pauza a onda me je pitao da li ja uopšte znam za ubistva", kaže Kendi i dodaje da je bila u šoku jer nije imala pojma o čemu on govori.

I onda je saznala istinu.

Jovan se uopšte nije zvao tako već Piter Cimer. Četiri godine je kao maloletnik proveo u zatvoru zbog ubistva svojih roditelja i mlađeg brata u Viskonsinu. Tada je imao 14 godina. Onda je saznala i da je optužen i za to da je 2010. godine svojoj bivšoj devojci na kućnu adresu poslao mrtvu svinju a njene slike okačio na porno sajt. Zbog toga je služio tri godine zatvora. I to nije bilo sve. U 2015. godini je Piter optužen da je seksualno zlostavljao tri žene, od kojih mu je jedna u to vreme bila verenica, a za te optužbe je uspeo da se nagodi pa je proveo svega tri meseca za ta zlodela.

(Kurir.rs/abcnews.go.com/foto Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track