BUDITE PAMETNE: Ova pitanja nikada ne postavljajte svom dečku, njima ćete ga samo oterati!
Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU!

BUDITE PAMETNE: Ova pitanja nikada ne postavljajte svom dečku, njima ćete ga samo oterati!

Žena -

Kada su u pitanju ljubavne veze, otvorenost ima veliku ulogu. Međutim, postoje pitanja na koje odgovori moraju duže vreme da sačekaju, jer muškarci ne vole da odgovaraju na njih i često ih izbegavaju, pogotovo ako se nalazite na relativnom početku veze. Saznajte koja su to pitanja i razlog zbog kojih se u većini slučajeva vešto izbegavaju.

Kakva je naša budućnost?

Ovo je jedno od onih pitanja koje mogu da preplaše i muškarca i ženu kada je reč o početku veze. Međutim, muškarci i posle dužeg vremena nekad ne znaju da vam daju odgovor na ovo pitanje, jer vole da sve bude spontano i da sve teče nekim svojim tokom. Zato je ponekad bolje izbegavati ovo direktno pitanje i "ispipati" njegovo razmišljanje na duže staze na drugi, suptilniji način.

foto: Profimedia

Kada ćeš me upoznati sa roditeljima?

Dobro poznato pitanje, koje uteruje strah u kosti, zar ne? Iako vas voli i poštuje, ponekad je teško prelomiti i upoznati svoju partnerku sa roditeljima. Zaštitnički stav majke je pogotovo teška stvar sa kojom se svaki muškarac mora nositi, jer i on, kao i vi, želi da joj se svidite. Za oca je ovo manji problem, jer on veruje u odluke svog sina.

Tvoje finansijsko stanje je...?

Za kraj smo ostavili pitanje koje ni malo nije lako čuti, a kojem je potrebno dati dosta pažnje. Na početku ozbiljne veze, ili pak zajedničkog života, razgovor o finansijama je posebno bitan. Zato se ipak nemojte ustručavati da ga pitate ovo pitanje, ali se pripremite na njegovo neuspešno eskiviranje.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Zenskimagazin, Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZAPROSIO JE DEVOJKU NA IVICI PROVALIJE: Najlepši trenutak u životu prekinula im je KATASTROFA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track