Porto Carras i Cronwell hoteli i do 42% sniženi!
Foto: Promo

POŽURITE! NEVEROVATNA PONUDA!

Porto Carras i Cronwell hoteli i do 42% sniženi!

Zabava -

SAMO U AGENCIJI TRAVELLAND!

Ljubitelji putovanja su već čuli za dva čuvena hotelska kompleksa egejske obale - Porto Carras“ i ,,Cronwell“. Turistička agencija ,,Travelland“ pripremila je neverovatne popuste na smeštaj u ,,Porto Carras“ i Cronwell“ hotelima koji idu do čak - 42%!

- Naši turisti već odavno znaju za kvalitet, nadaleko poznatih hotela, „Porto Carras Sithonia“ i „Porto Carras Meliton“ koji su deo su ekskluzivnog hotelskog kompleksa „Porto Carras Grand Resort“ – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. Hotelski kompleks se nalazi na svega par kilometara od centra Neos Marmarasa, na samoj obali Toroneos zaliva. Pruža se na nekoliko hektara hotelskog imanja i poseduje sopstvenu marinu, bazene sa slatkom i slanom vodom, vrtove, vinograd sa sopstvenom vinarijom, golf terene, kazino, spa centar..

Sve sobe hotela „Porto Carras Sithonia“ i „Porto Carras Meliton“, koji su kategorisani sa 5 zvezdica, su luksuzno opremljene sa modernim nameštajem, prostranim kupatilima i terasama sa spektakularnim pogledom na Toroneos zaliv ili golf terene. Svaka soba poseduje satelitsku televiziju, klima uređaj, fen…

- Možete sebi priuštiti letovanje iz snova po 35% sniženim cenama za hotele „Porto Carras Meliton“ i „Porto Carras Sithonia“, u našoj „last minute“ ponudi – objasnio je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“.

foto: Promo

Hoteli „Porto Carras Sithonia“ i „Porto Carras Meliton“ imaju nekoliko restorana koji u ponudi imaju mediteransku i internacionalnu kuhinju. Za avanturiste, hotelski kompleks ,,Porto Carras Grand Resort“, priređuje razne aktivnosti poput ronjenja, jedrenja, jahanja…

Za razliki od ,,Porto Carras Grand Resorta“, ,,Cronwell hoteli“ se nalaze na različitim lokacijama. ,,Cronwell Platamon“, resort sa 5 zvezdica, smešten je u naselju Platamon, na oko 35 kilometara od mesta Katerini, u podnožju Olimpa. ,,Cronwell Platamon“ hotel poseduje nekoliko restorana, bar, bar na bazenu i na plaži, nekoliko otvorenih bazena, zatvoreni bazen..

,,Cronwell Platamon“ u svojoj ponudi ima nekoliko tipova soba: standard sobe, suite, vile... Sobe imaju pogled na planinu, na more ili bočni pogled na more. Takođe, imaju kupatilo, satelisku televiziju, klimu, fen za kosu... U ovom hotelu možete boraviti po sniženoj ceni od 37%!

,,Cronwell Sermilia“ se nalazi na samoj plažu u mestu Psakoudija, na oko 80 kilometara od Soluna. Hotel u ponudi ima dva restorana, od kojih jedan ima prelep pogled na more, nekoliko barova, besplatan parking, bazen, deo za opuštanje sa bibliotekom... Takođe je kategorisan sa 5 zvezdica. Sve sobe imaju satelitsku televiziju, wi-fi, telefon, klimu, mini bar, sef i fen za kosu... Popust za ,,Cronwell Sermilia“ hotel je čak 42%!

- Molimo sve zainteresovane da požure sa rezervacijama jer nije ostalo još mnogo raspoloživih kapaciteta iz „last minute“ ponude – zaključio je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije: www.travelland.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track