PAKLENA VERIDBA JOJ JE PROMENILA ŽIVOT: Klenkuo je, izvadio prsten, a ja sam pobegla glavom bez obzira!
Foto: Printscreen/Instagram

DESILO SE NEŠTO UŽASNO

PAKLENA VERIDBA JOJ JE PROMENILA ŽIVOT: Klenkuo je, izvadio prsten, a ja sam pobegla glavom bez obzira!

Žena -

Prosidba bi trebalo da bude najlepši dan u životu jedne žene, ali se ovoj devojci pretvorila u noćnu moru.

Kloi Kuper (23) iz Velsa ispričala je kako joj je njen sada bivši dečko, pet godina stariji od nje, na ružan način stavio do znanja da bi trebalo da smrša.

Mladić je znao koju veličinu prstena ona nosi, ali je rešio da joj kupi manji, kao razlog zbog kog treba da izgubi višak kilograma.

"Bio je svestan koja veličina prstena mi treba, pa sam ga pitala zašto mi je uzeo onaj koji mi je mali. Rekao je da ću moći da ga nosim kada budem smršala. Sada, kada se osvrnem na to, shvatam da sam zbog njega izgubila samopouzdanje", izjavila je Kloi. Kako je ispričala, celog života se borila sa viškom kilograma i bila je u depresiji zbog toga. Njen bivši je to dobro znao, i nikako nije smeo da uradi ono što je uradio.

Kloi nije čekala ni sekund, i koliko god se teško osećala farsu koja je trajala godinama, okončala je zauvek. Raskinuli su, a ona je odlučila da zbog sebe sredi svoju kilažu. Danas ima 27 kilograma manje i srećna je sa novim dečkom, čak se i verila, ovog puta uspešno.

Priznala je kako je bivšeg upoznala sa samo 16 godina i veoma brzo se preselila kod njega. Često ju je emotivno zlostavljao. Takođe, terao ju je da jede kako nikome ne bi bila privlačna.

Kurir.rs/Dailymail, Foto: Printscreen/Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) LJUBAV DUBLJA I OD MORSKIH DUBINA: Oduševićete se kada čujete kako je ovaj Vranjanac zaprosio devojku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track