SRAMNA ISPOVEST: Vodila sam ljubav sa šefom, a kući ga je čekala trudna žena!
Foto: Profimedia

ZABRANJENA LJUBAV

SRAMNA ISPOVEST: Vodila sam ljubav sa šefom, a kući ga je čekala trudna žena!

Žena -

Nije nepoznanica da mnoge žene stupaju u seksualne odnose sa kolegama sa posla. Jedna devojka ušla je u "zabranjenu vezu" sa svojim šefom, ali je onda saznala da on ima devojku koja je u drugom stanju.

Budući da nije znala sama kako da reši problem, obratila se kolumnistkinji jednog poznatog britanskog magazina i otkrila svoju priču.

Njenu ispovest vam prenosimo u celosti:

"Otkako sam počela da se seksam sa svojim šefom, otkrila sam stranu sebe za koju dosad nisam znala da postoji. Radimo to gde stignemo, uključujući i kancelariju kada svi ostali odu kući", napisala je 20-godišnjakinja koja je do sad imala samo jednog dečka.

Ona kaže da je posao dobila zahvaljujući preporuci prijatelja.

foto: Profimedia

"Zgrabila sam priliku jer mi je na prethodnom radnom mestu bilo dosadno. Za ovaj ovaj posao to ne mogu da tvrdim. Odmah na početku, moj šef je bio vrlo šarmantan i prijateljski raspoložen. Ima 32 godine. Sad kad gledam unazad, mogu reći da se mi se nabacivao, ali tada to nisam primećivala. Mislila sam da je samo ljubazan i da sam srećna što imam priliku da radim sa tako simpatičnim tipom", napisala je devojka.

Njihova afera počela je kada je šef zamolio da duže ostane na poslu.

"Nakon sat vremena doneo je bocu vina 'da nam pomogne u poslu'. Kada smo završili sa poslom, poljubio me 'kako bi proslavili', ali tu se nismo zaustavili. Seksali smo se na njegovom kancelarijskom stolu. Tada nisam znala da ga kod kuće čeka trudna devojka. Za to mi je rekao tokom jedne strastvene noći u obližnjem hotelu. Kancelarija nam je bila neudobna pa smo počeli da se viđamo u hotelu kad god smo imali priliku. Kada sam saznala da ima devojku i to trudnu, ostala sam šokirana i mislila da je to kraj. Neko vreme je bio na odmoru kako bi bio kod kuće sa njom i novorođenom bebom, ali kada se vratio rekao mi je koliko sam mu nedostajala i naš odnos postao je mnogo jači", navodi neimenovana devojka.

foto: Profimedia

"Znam da neće ostaviti svoju devojku ali mislim da sam počela da osećam nešto prema njemu, iako mu to nikad nisam rekla. Da li mu je zaista stalo ili me samo iskorišćava?", bilo je pitanje koje je devojka postavila kolumnistkinji, a ubrzo je usledio odgovor:

"Iskorišćava te, a šta je s njegovom jadnom devojkom, majkom njegovog deteta? Nju će sigurno gadno da povredi, nemoj i ti to da dopustiš. Nudi ti samo seks bez ljubavi i budućnosti. Reci mu da je gotovo pre nego što tvoja osećanja postanu snažnija. Odlazi sa posla na vreme, izbegavaj da dolaziš ranije. U međuvremenu se pobrini da izlaziš, da se viđaš sa prijateljima i upoznaješ nove ljude. To će ti okupirati misli od ovog prevaranta i pružiće ti šansu da nađeš prikladnog dečka koji će znati da te ceni", odgovorila joj je kolumnistinja Didri.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track