(FOTO) OBJAVILA JE 2 FOTKE I NJIMA OTKRILA ONO ŠTO MNOGE ŽENE MUČI: Evo šta stvarno treba da jedete da bi imale savršenu zadnjicu
Foto: Printskrin/Instagram

MNOGE JE MOTIVISALA

(FOTO) OBJAVILA JE 2 FOTKE I NJIMA OTKRILA ONO ŠTO MNOGE ŽENE MUČI: Evo šta stvarno treba da jedete da bi imale savršenu zadnjicu

Žena -

Fitnes stručnjak Marta Melcarska redovno na društvenim mrežama deli savete i vežbe, ali sa najnovijom fotografijom je odlučila da svima pokaže da se prava promena ne dešava u sobi sa tegovima.

Ona je odgovorila na pitanje koje joj postavljaju mnoge žene: "kako da mi zadnjica bude veća i lepša?". Ovo je bio njen odgovor:

"Prvo i najvažnije jeste vaša ishrana koja mora da bude kvalitetna, a drugo - morate da jedete puno". Marta tvrdi da je jedini način da se na zadnjicu nabace mišići kalorije, zapravo, višak kalorija.

Jedno je sigurno, svoju savršenu zadnjicu nije dobila preskakanjem obroka ili kalorija. Marta je takođe objavila i 2 fotografije zadnjice.

Na levoj je dnevno konzumirala 1.800 kalorija, a na desnoj 2.200 i snimljena je godinu i po dana kasnije. Njen savet je možda suprotan svemu što ste čuli o dovođenju tela u savršen izgled, ali fotografije su nepobitan dokaz da zna o čemu priča.

Marta želi da sve žene znaju da ne mogu da dobiju savršenu guzu ako ne jede zdravu količinu hrane.

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track