ŽENE OVA NAVIKA NERVIRA VIŠE OD HRKANJA: Muškarci, prestanite ovo da radite u spavaćoj sobi!
Foto: Profimedia

NE MOGU DA PODNESU

ŽENE OVA NAVIKA NERVIRA VIŠE OD HRKANJA: Muškarci, prestanite ovo da radite u spavaćoj sobi!

Žena -

Suživot s partnerom pun je lepih trenutaka, ali u svakodnevicu se uvek uvuku i neke stvari koje nas mogu malo iznervirati.

Zbog nekih muških navika i postupaka žene se često u neverici. To se pre svega odnosi na neurednost i "sitnice" poput ostavljanja prljavih čarapa po celom domu.

foto: Profimedia

Jedno istraživanje sprovedeno na više od 1000 ispitanika pokazalo je da je hrkanje nadmašuje krađa pokrivača. Ispitanici su morali ocenjivati razne scenarije iz spavaće sobe i na prvo mesto liste najiritantnijih smestilo se uzimanje pokrivača na svoju stranu kreveta. Hrkanje se našlo na drugom mestu, a na trećem je neprestano vrpoljenje.

Zanimljivo je kako ista navika previše ne nervira muškarce - muškim ispitanicima najviše smeta kada žena jede u krevetu.

foto: Profimedia

Isto istraživanje pokazalo je da su parovi s većim krevetom srećniji, što je sasvim logično jer veći komfor prilikom spavanje pruža osećaj zadovoljstva i manje se opterećujemo drugim potencijalno iritantnim navikama.

Takođe, 17 posto udatih ispitanica izjavilo kako nema ništa protiv toga da povremeno spava odvojeno od partnera jer se tako lakše odmori, a samo 8 posto oženjenih muškaraca delilo je isto mišljenje.

Kurir.rs/Zadovoljna.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track