RASTEGLJIVO CREVO SA PRSKALICOM: Crevo za vodu koje se rasteže čak 3X po 70% sniženoj ceni!
Foto: Promo

RASTEGLJIVO CREVO SA PRSKALICOM: Crevo za vodu koje se rasteže čak 3X po 70% sniženoj ceni!

Žena -

Najjednostavnije i najpovoljnije rešenje za zalivanje bašte i pranje kola ikada! Iskoristite današnju akciju i kupite OVDE i OVDE crevo od 37,5m ili 45m po super sniženoj ceni!

Zapitaćete se kako ste ikada mogli bez ovog u svom dvorištu! Ovo magično crevo ima izdržljivu proširivu unutrašnjost, a spoljašnost creva je od jake mreže. Kada se ispuni vodom, crevo se automatski proširi do 3 puta svoje dužine. Kada se voda isključi crevo se automatski smanjuje i vraća na početnu veličinu, pa samim tim ne zauzima mnogo prostora kada ga odložite. Danas ga OVDE i OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po SNIŽENOJ ceni!

foto: Promo

Pištolj koji se dobija uz ovo magično crevo omogućiće vam da operete felne na kolima kao i sama kola ili recimo garažna vrata na neverovatno efikasan a jednostavan način. Sve što treba da uradite jeste da izaberete šmrk koji vam najviše odgovara i da uživate u lakoći pranja, a prskalica će vam dodatno olakašati čak i one najzahtevnije baštenske poslove.

Danas po ovoj specijalnoj akcijskoj ceni možete nabaviti magično baštensko crevo koje se rasteže do 37,5m klikom OVDE ili do čak 45m klikom OVDE. U pakovanju se dobijaju crevo, dva konektora i prskalica na POKLON!

Iskoristite ovaj sjajni popust i poručite na broj 011/6 888 999 svakog radnog dana od 08-17h ili online OVDE i OVDE svaki dan ceo dan!

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja