(FOTO) NE TROŠITE BASNOSLOVNE SUME NA KRPICE: Pomoću ovih 8 trikova vaša odeća će izgledati skuplje!
Foto: Profimedia

ODIŠITE LUKSUZOM

(FOTO) NE TROŠITE BASNOSLOVNE SUME NA KRPICE: Pomoću ovih 8 trikova vaša odeća će izgledati skuplje!

Žena -

Bilo bi sjajno kada bi većina komada iz naše garderobe bila načinjena od visokokvalitetnih materijala poput svile i kašmira jer se ponekad čini kako i najobičnija odevna kombinacija izgleda mnogo luksuznije uz dodatak neke od navedenih tkanina.

Zahvaljujući beskonačnim mogućnostima koje pruža igranje stilskim trikovima, nije potrebno posezati za skupocenim komadima, već uz malo kreativnosti svoju garderobu možete osvežiti i to uz pomoć sledećih 8 trikova.

foto: Shutterstock

1. Igra neutralnim bojama

Krem, bež i ostale nijanse iz spektra neutralnih boja sjajno pristaju uz većinu drugih boja, a ako se odlučite na kombinaciju više neutralnih nijansi, vaš autfit poprimiće luksuznu notu iako za njega niste izdvojili preteranu svotu novca.

A post shared by Elle&Lui (@elleandlui5th) on

2. Klasična košulja i sako

Dobar sako i obična bela košulja svakoj kombinaciji mogu dati dozu otmenosti, a uz njih ćete u bilo kojoj prilici izgledati doterano i spremno za pojavljivanje na formalnijim okupljanjima.

A post shared by Cielo Brands (@cielobrandsnyc) on

3. Uskladite boje

Poznato je modno pravilo o usklađivanju boje vaših torbe i cipela, ali ponekad se odvažite upariti i neke druge komade, poput šešira s torbom koju nosite i tako dodatno naglasite svoju kombinaciju ključnim koloritom.

4. Monohromatske kombinacije

Obucite se od glave do pete u crno-belo ili bilo koju drugu monohromatsku kombinaciju i svoju pojavu bez preteranog truda obogatite dozom elegancije.

5. Igra proporcijama

Ponekad kombinacije mogu izgledati dosadno i nemaštovito zbog svog klasičnog i već viđenog načina stilizovanja, ali ako košulju opušteno izvadite iz pantalona i preko nje prebacite veliki džemper, neočekivane linije i proporcije vašu kombinaciju mogu učiniti mnogo intrigantnijom i vizuelno zanimljivijom.

6. Metalik detalji

Posegnite za komadima koji na sebi imaju srebrne ili zlatne detalje poput zanimljive dugmadi, patentnih zatvarača ili drugih detalja koji mogu skrenuti pažnju i zameniti ulogu nakita.

7. Održavajte sjaj kožnih cipela

Održavanje sjaja na cipelama, ali i njihovog celokupnog stanja, ostaviće utisak da posedujete oko za detalje.

A post shared by BED|STÜ (@bedstu) on

8. Prebacite kaput preko ramena

Ležerna kombinacija poput obične majice kratkih rukava i farmerki može dobiti luksuzniji izgled ako odlučite da je elegantno prebacite kaput preko ramena.

A post shared by Ruby+Ed (@rubyanded) on

Kurir.rs/Zadovoljna.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track