NIKADA NEMOJ ČINITI OVE STVARI ZA MUŠKARCA: Pa čak i ako si ludo zaljubljena!
Foto: Profimedia

NI NA ŠTA NE SME DA TE NATERA

NIKADA NEMOJ ČINITI OVE STVARI ZA MUŠKARCA: Pa čak i ako si ludo zaljubljena!

Žena -

Postoje stvari koje nikada ne treba da uradiš za muškarca, pa čak i ako si ludo zaljubljena u njega.

1. Smršati. Ako si odlučila zdravije jesti i više vjžbati, samo daj. Ali nemoj to činiti kako bi bila privlačnija svom muškarcu. Čini to zbog sebe.

2. Napustiti dugogodišnje prijatelje. Ako želi da toliko ne komuniciraš s bivšim, to je razumljivo. Ali ako želi da izbrišeš broj dečka s kojim si prijateljica od vrtića, preterao je.

3. Odustati od svojih snova. Ne moraš birati između karijere i ljubavnog života. Zaista ne moraš. Ako te sprečava u tome da ideš za svojim ciljevima, ostavi ga i naši nekoga ko će ti biti podrška.

foto: Profimedia

4. Raditi u seksu stvari koje ne voliš. Nemoj mu dopustiti da te osećajem krivice natera na analni seks ako ne želiš. Ako te voli, neće te prisiljavati. Biće srećan s onime što mu pružiš.

5. Sniziti standarde. Ako si sama sebi obećala kako nećeš izlaziti s zavisnikom, ne bi to smela. Postoji razlog zbog kojeg si se pokušala držati dalje od takvih.

6. Oblačiti se drugačije. Ako on voli da žena nosi haljinu, možeš kupiti jednu ili dve. Ali nemoj napuniti ormar novom odećom kako bi ga impresionirala. Trebao bi te voleti takvu kakva jesi.

7. Prati njegovo rublje, suđe ili kuvati. U zdravoj vezi ćeš raditi neke kućne poslove. Ali ne bi trebala raditi sve. Trebali biste se menjati.

8. Dati mu novac koji zaradiš. Ako želi biti kući i brinuti o kućnim

poslovima dok ti plaćaš račune, to je u redu. Ali nemoj mu dopustiti da potroši sav tvoj novac na gluposti dok niste platili stanarinu.

foto: Profimedia

9. Promeniti frizuru. Ako voli plavuše, a ti si brineta, ni slučajno se nemoj menjati. Nemoj puštati kosu niti se šišati samo da bi mu udovoljila. To je tvoje telo. Ti si glavna.

10. Pretvarati se da si neko tko nisi. Ako ne podnosiš gledati rijalitije koji on voli, to je u redu. Ne morate imati sve zajedničko kako biste bili zajedno.

11. Pustiti ga da donosi sve odluke. Odluku o tome gde ćete jesti ili koji kauč kupiti za novi stan. Imaš glas. Iskoristi ga.

12. Depilirati svaki dio svog tela. Ako si seksualno aktivna, trebala bi donje područje održavati urednim i podšišanim. Ali ne trebaš obrijati sve ako to ne želiš. Tvoja je zadnja, a ne njegova.

13. Udati se ili imati decu. Samo ako to zaista želiš. Ako rodiš samo zato jer partner to želi, vaša će veza patiti. Završićete utapajući se u kajanju i preziru.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/kronervijesti.info, Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track