LIMUN DIJETA: Čisti organizam od toksina, topi kilograme i daje vam energiju!
Foto: Profimedia

10 KG ZA DVE NEDELJE

LIMUN DIJETA: Čisti organizam od toksina, topi kilograme i daje vam energiju!

Žena -

Svi smo u potrazi za brzim i jednostavnim dijetama. Čini nam se da bi ovo moglo da bude dobro rešenje. Jedino što vam je potrebno jesu: limun, voda i med, i naravno malo, ali samo malo discipline.

Ova dijeta vam može pomoći da izgubite čak 10 kg za dve nedelje! Mešavinu soka od limuna i vode trebalo bi piti svaki dan na prazan želudac, odmah nakon buđenja. Ova količina tečnosti će vam pomoći i da očistite organizam od toksina.

foto: Profimedia

Sve što treba da uradite je da sledite sledeći plan:

1.dan: sok od 1 limuna pomešan sa 2dl vode. 2.dan: sok od 2 limuna pomešan sa 4dl vode. 3.dan: sok od 3 limuna pomešan sa 6dl vode. 4.dan: sok od 4 limuna pomešan sa 8dl vode. 5.dan: sok od 5 limuna pomešan sa 10dl vode. 6.dan: sok od 6 limuna pomešan sa 12dl vode. 7.dan: sok od 3 limuna pomešan sa 12dl vode (dodajte 1 kašičicu meda i pijte tokom celog dana). 8.dan: sok od 6 limuna pomešan sa 12dl vode. 9.dan: sok od 5 limuna pomešan sa 10dl vode. 10dan: sok od 4 limuna pomešan sa 8dl vode. 11.dan: sok od 3 limuna pomešan sa 6dl vode. 12.dan: sok od 2 limuna pomešan sa 4dl vode. 13.dan: sok od 1 limuna pomešan sa 2dl vode. 14.dan: sok od 3 limuna pomešan sa 20dl vode (dodajte 1 kašičicu meda i pijte tokom celog dana).

Napomena: Ova dijeta se ne preporučuje osobama sa gastroenterološkim problemima. Takođe, nemojte zaboraviti da to što se pridržavate ovog plana ne znači da jedete sve što poželite, jer ova dijeta ima efekta samo ukoliko je prati uravnotežena i zdrava ishrana.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Lepotaizdravlje, Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) 10 razloga zašto treba jesti turšiju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track