ČAROBNI VAZELIN: Vraća vašem telu lepotu i svežinu, a jeftiniji je od mnogih preparata koje koristite!
Foto: Profimedia

REZULTATI ĆE VAS ODUŠEVITI

ČAROBNI VAZELIN: Vraća vašem telu lepotu i svežinu, a jeftiniji je od mnogih preparata koje koristite!

Žena -

Žene ne obično ne štede pare kada su u pitanju kozmetički preparati. Međutim, baš zbog tih silnih proizvoda koje nam serviraju, često zaboravimo na one jeftine i vrlo efikasne.

Jedan od njih je vazelin! On će vam najbolje pomoći kod ispucalih, tvrdih i izmučenih stopala.

Svima vam je poznato kako vazelin neupitno rešava problem ispucalih usana - koristi ga i Tajra Benks. Logično, isto čini i sa stopalima, pogotovo petama, koje prave najveće probleme.

foto: Profimedia

Dobro operite stopala, a nakon toga nežno utrljajte vazelin u oštećenu kožu. Suva i ispucala koža će omekšati i sljuštiti se, nakon čega će vaša stopala biti meka i nežna.

Što ne znači da, s vremena na vreme, ne treba da nastavite da mažete vazelin. Takođe, možete ga utrljati i na suvu kožu laktova, sa kojom mnogi imaju probleme.

foto: Profimedia

Ovaj čudesni proizvod ima mnogobrojna blagotvorna dejstva, pa je tako poznato da ga je i Merilin koristila za upečatljiviji izgled trepavica.

Inače, nije retkost da ga poznate i nepoznate dame koriste kao dobar trik u šminkanju. Na primer, ako želite da vam se jagodice sijaju - dovoljno je da utrljate malo vazelina na njih i izgledaćete svežije i mlađe. A, ako vam se desi da vam se naprave mrlje od šminke, utrljajte u nju malo vazelina i nestaće.

foto: Profimedia

Sve to i mnogo više od toga prednosti su korišćenja vazelina koji se može nabaviti već od 200 dinara.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/howstuffworks.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja