ALEKSANDAR JE POSTAO SPONZORUŠA KAKO BI PLATIO STUDIJE: Izlazim samo sa starijim tipovima! Daju mi brdo novca i vode me na luksuzna mesta!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

ALEKSANDAR JE POSTAO SPONZORUŠA KAKO BI PLATIO STUDIJE: Izlazim samo sa starijim tipovima! Daju mi brdo novca i vode me na luksuzna mesta!

Žena -

Aleksandar (19) iz Kvinslenda je troškove svog studiranja odlučio pokriti na nesvakidašanji način. On starijim muškarcima nudi svoje društvo u zamenu za novac.

"Studiranje je zaista skupo, a ja sam uvek znao s ljudima pa sam taj talent odlučio da upotrebim u svoju korist. Ovako imam prilike da budem ono što jesam i još sam plaćen za to. Nemam ništa protiv da mi plaćaju za druženje i zadovoljstvo. Tako obojica profitiramo", otkrio je Aleksandar.

Preko web stranice "Seeking Arrangements", na kojoj stariji bogataši traže sponzoruše, upoznao je četrdesettrogodišnjeg biznismena s kojim se redovno viđao šest mjeseci.

"Odveo bi me na kafu subotom ujutro i tutnuo bi mi nekoliko stotina dolara. Bio je jako drag i bilo mi je ugodno s njim. Kupovao bi mi poklone, uključujući donje rublje, a zatim bih mu slao slike u tom rublju. Redovno smo se viđali sve dok se nisam morao više posvetiti studiju", ispričao je on.

foto: Profimedia

Sponzori mu poklanjaju stvari i novac, a ponekad izvode na skupa mesta koja sebi nikad ne bi mogao da priušti. Od novca koji dobije plaća stanarinu, odeću i hranu.

"Moji roditelji ne znaju čime se bavim, ali prijateljima sam rekao. Oni mi služe kao sigurnosna mreža ako frajer postane prenapadan. Ne ulazim u seksualne odnose, ja sam više tip za druženje", tvrdi on.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Dailymail, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track