OTVORENO PISMO TIPU KOJI SE HVALIO SEKSOM NASRED BG KLUBA: Mislio si da ćeš ispasti frajer, a ona d.olja, a u stvari si običan KER!
Foto: Profimedia

OŠTRA OSUDA

OTVORENO PISMO TIPU KOJI SE HVALIO SEKSOM NASRED BG KLUBA: Mislio si da ćeš ispasti frajer, a ona d.olja, a u stvari si običan KER!

Žena -

Ne stišava se prič o paru koji je imao seks nasred jednog beogradskog kuluba.

Društvene mreže bruje o tome kako je to nekulturno i kako je devojka ta koja je loša, nemoralna, a muškarac kao da nije ni učestvovao u tom činu.

Ovo je pismo upućeno baš njemu koje prenosimo u celosti.

Poštovani, mada je ovaj izraz za nekoga ko toliko nema poštovanja istrošen. Baš je lepo što si ga negde udenuo, bilo bi još lepše nadati se da se pri tome nisi razmnožio. Kresnuo se devojku na sred kluba u Beogradu. Diskutabilno je koliko kvalitetno, ali na slici se vidi, prilično konkretno. Ovo pismo nije onakvo kako izgleda. Nije puritansko pljuvanje seksa. Nije čak ni nadobudno pljuvanje seksa u klubu. Ovo pljuvanje ovakvog seksa u klubu. Ako već nemaš para za taksi, ili mozga da ko svaki pristojan pijani Beograđanin nađeš mračan ulaz zgrade ili bar neki zimzeleni žbun, mogao si da nađeš nešto drugo.

Ako već nisi mogao da je odvedeš kući, mogao si da je odvedeš u kupatilo. Ma koliko da nisi mogao da sačekaš, mogao si da se sakriješ. Jer, vidiš, ja ti kucam otvoreno pismo kao ortak, a već ih ima mnogo u kojima niko ne pominje tebe, pljuju nju.

Nije svako ko jebe jebač, niti je svako ko ima čime da kresne muško. Nisi ti tu savio devojku da bi imao seks, tu si je priveo da bi imao slike. Da bi ispao frajer, znajući da će tvoja partnerka u očima celog grada ispasti drolja.

Nemam pojma šta si u sebe uneo pa si se tako razneo, i okej, imaš muda, nažalost, videli smo. Ali nemaš mozga. Nije problem što si se pario kao napaljena žirafa nego što ta devojka pored tebe nije životinja nego osoba i što se već priča da je bila toliko razvaljena ne od nekoga, nego od nečega.

Nije da glumim Šona Konerija iz mlađih dana, ali džentlmen ne priča.

Džentlmen takođe ne zadiže ribi suknju pred ljudima i naskače kao da to ispod te suknje u životu nije video. Nisi ti prijatelju ispao frajer ikome ko ima iznad 13 godina i nešto više od "desanke".

Ispao si klinac. Ispao si kreten. Ispao si ker. Skinuo si pozu, ali ne i ono što uz nju ide. Poštovanje. Sledeći put ponesi i to kada budeš izlazio u klub. Tako te možda i primete zbog nečega što vredi.

(Kurir.rs/mudrolijeFoto Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSPLICITNI SNIMCI SRPSKOG VODITELJA: Zbog suđenja za NASILJE pobegao iz Srbije, a ovim je ŠOKIRAO SVE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track