IZGUBITE JEDAN KILOGRAM DNEVNO: Ova 2 SASTOJKA biće vam dovoljna da vam svi zavide na liniji!
Foto: profimedia

PRATITE DIJETU

IZGUBITE JEDAN KILOGRAM DNEVNO: Ova 2 SASTOJKA biće vam dovoljna da vam svi zavide na liniji!

Žena -

Kilograme možete da izgubite i bez dosadnog vežbanja u teretani. Sve što je potrebno je da postavite sebi cilj i da pratite ovu dijetu.

Gubitak kilograma teško se dešava preko noći i zahteva mnogo odricanja i požrtvovanost. Ali, limun dijeta može biti pravo rešenje ukoliko sebe ne možete da naterate na svakodnevne iscrpljujuće vežbe.

Možete da pratite sistematizovani plan i da mršavite jedan kilogram dnevno sve dok ne dostignete željenu težinu.

Ovo je dijeta koju možete da držite samo dok ne dođete do željene kilaže, a onda morate da stanete.

foto: profiemdia

Prema istraživanjima, limun pomaže da se brže sagore masti u vašem organizmu i ako ste se pitali kako da brzo izgubite masti onda je ovo odgovor za vas.

Brza limunada dijeta ima dosta dobrih efekata na telo jer kao detoks dijeta eliminiše toksine i pojačava imuni sistem. Pomaže u varenju, kardiovaskularnom sistemu, čisti kožu i usporava starenje.

Ako pomešate med sa limunadom, onda je to još bolje jer med daje organizmu neophodnu energiju, smanjuje žudnju za slatkišima, pomaže varenju i obezbeđuje dosta hranljivih materija telu koje su potrebne kako biste imali energiju za vežbanje.

Ova dijeta podrazumeva da popijete 4 čaša limunade u određenim periodima tokom dana. Tokom dijete ne smete da konzumirate slatkiše, šećer i sokove.

Limunada mora da bude sveže spremljena kući i to sa medom, nikako sa šećerom.

Ovo je savršeni recept:

  • 8 čaša vode;
  • sok od 6 limuna;
  • pola šoljice meda;
  • nekoliko kockica leda;
  • 10 listova nane

Voda ne sme da bude vrela već na sobnoj temperaturi. Pomešajte sve sastojke i ostavite ih u frižideru da se ohlade par sati.

Ujutru popijte jednu šolju limunade na prazan stomak 30 minuta pre doručka. Oko 11 sati popijte još jednu času, pojedite jednu bananu i 50gr badema. Za ručak smete da uzmete salatu i da je začinite samo maslinovim uljem i sokom od limuna. Oko 16 časova popijte još jednu čašu limunade i pojedite neku voćku. Za večeru vam savetujemo nekoliko kriški limuna sa zelenom salatom i grilovanom ribom. Poslednju čašu limunade popijte dva sata pred spavanje.

Dok ste na ovoj dijeti izbegavajte hleb, krompir i pirinač. Jedite slobodno belanca, meso, a izbegavajte masnu i brzu hranu i gazirane napitke.

Izbegavajte da spavate na leđima i vežbajte 40 minuta dnevno jer vam dijeta sama neće pomoći da dođete do željenih rezultata. Ne merite se svakog dana da vidite koliko ste smršali, dajte sebi malo vremena.

foto: profimedia

(Kurir.rs/Telegraf, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track