ČUVAJTE SE, STIŽE DAN ZA RAZVODE: Evo kog dana u godini najčešće parovi  raskidaju
Foto: Shutterstock

Rizično po brak

ČUVAJTE SE, STIŽE DAN ZA RAZVODE: Evo kog dana u godini najčešće parovi raskidaju

Žena -

Kada prođe novogodišnja zabava i božićno okupljanje dolazi do rešavanja neraščišćenih računa, a evo kog datuma se parovi najviše razvode, piše Lepa & srećna.

Jedna od najvećih engleskih agencija za savetovanje parova dobija najviše poziva baš u januaru. Stručnjaci ističu da je 8. januar najrizičniji dan za parove i da tog dana ima najviše zahteva za razvod. To potvrđuju i advokati koji najviše zahteva za razvod braka dobiju kada se vrate na posao posle prazničnog odmora.

Međutim, ovo ne važi za stabilne parove, već za one čiji je odnos i pre praznika bio klimav, a praznični stres uzrokovao je još nezadovoljstva, pa nije ni čudo zašto je baš 8. januar okidač za raskid. Takođe, mnoge prevare tokom praznika isplivaju na površinu. Tako je jedna dama zatražila razvod kad je poštom stigao račin za skupocen ženski sat, a sata nije bilo ispod njene novogodišnje jelke! Mnogi ističu da bi sve podneli lakše uz savete i emotivnu podršku, pa ako ne osećate da ste u nezdravoj vezi, potražite pomoć prijatelja, porodice i stručnjaka.

PROČITAJTE JOŠ:

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Evo šta je Jelena Đoković napisala za Novu godinu

SEKSI IZDANJE IVANKE TRAMP ZA NOVU GODINU: Da li je ovo prava haljina za predsednikovu ćerku?

3 ZNAKA KOJA UKAZUJU DA ĆETE POSTATI MILIONER

(Kurir.rs/Lepa & srećna/Foto: Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track