PEVAČICA SAJŠA JE POPUNILA USNE FILERIMA I DOŽIVELA KATASTROFU: Izgledam kao gušter, zaradila sam tešku infekciju i prošla kroz pakao!
Foto: Printskrin Youtube

PAZITE SE

PEVAČICA SAJŠA JE POPUNILA USNE FILERIMA I DOŽIVELA KATASTROFU: Izgledam kao gušter, zaradila sam tešku infekciju i prošla kroz pakao!

Žena -

Sajša Vilijams (23), pevačica iz Kembridža poželela je da ispuni svoju dugogodišnju želju i svoje usne popuni filerima, ali zbog tog postupka je gorko zažalila.

Naime, njen pokušaj povećanja usana završio se katastrofalno.

Nakon operacije, usne su joj otekle i pojavio se osip, koji se vrlo brzo proširio po celom telu. Ispostavilo se da se radi o teškoj bakterijskoj infekciji.

"Prvo nisam dizala paniku jer sam znala da će posle operacije usta biti otečena. Ali kada su mi ujutro usta postala ljubičasta i krenuli gnojni čepovi, znala sam da je nešto ozbiljno u pitanju", kaže ova pevačica.

foto: Printskrin Daily Mail

Situacija je sutradan bila još gora, a gnojni čepovi pojavili su se i u ustima, ne samo na njima.

"Izgledala sam kao gušter. Na kraju sam zvala hitnu pomoć i ispostavilo se da imam tešku infekciju zbog nehigijenski urađenog zahvata", kaže Sajša, dodajući da je za terapiju dobila antibiotike i steroidnu kremu.

Ipak, zbog toga će doživotno imati ožiljke i Sejša kaže da sada žali što joj je uopšte palo na pamet da stavlja filere.

"Imala sam lepa usta, a sad ću zbog ožiljka doživotno imati problem sa nanošenjem karmina. Devojke, dobro razmislite pre nego što se i vi odlučite na neki sličan zahvat", upozorava ona.

foto: Printskrin Youtube

(Kurir.rs/Dailymail)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) MARIJA ŠERIFOVIĆ OČAJNA JAVNO TRAŽI POMOĆ: Otkrila da dan ne može da pregura bez JEDNOG LEKA! Fanovi zabrinuti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track