(FOTO) ŽIVOT PIŠE ROMANE: Išli su zajedno u vrtić, a 20 godina kasnije DOGODILO se nešto što im je PROMENILO ŽIVOT!
Foto: Printskrin/Instagram

KAD SUDBINA PLANIRA

(FOTO) ŽIVOT PIŠE ROMANE: Išli su zajedno u vrtić, a 20 godina kasnije DOGODILO se nešto što im je PROMENILO ŽIVOT!

Žena -

Da život piše romane potvrđuje neverovatna priča iz Amerike o paru koji se upoznao kada su bili deca, potom su im se životni putevi razišli, ali onda se dešava sudbonosni susret.

Naime, Laura Šil i Met Grodski su se upoznali u predškolskom uzrastu, dok su pohađali vrtić u Finiksu, u Arizoni. Oni su svakodnevno provodili vreme zajedno, a jedna od najranijih Metovih uspomena na dane u vrtiću je Laura i trenutak kada je pred celom grupom izjavio ljubav.

"Jedna od mojih najranijih sećanja je kada sam sa tri godine i stajao ispred svojih vršnaka, izjavio joj ljubav i odlučio da je oženim jednog dana. "Bio sam zaljubljen u nju kao dečak, a i to se nije promenilo ni danas", napisao je Met na Instagramu.

Plotting our escape from Alcatraz ! ??

A post shared by Matt Grodsky (@mattgrodsky) on

On je kako kaže, mnogo toga naučio od svoje tadašnje drugarice:

"Kada smo bili klinci Laura me je naučila da se ljuljam, vozim rolere i pokazala kako se pravilno jedu štapići od sira. Imamo brojna sećanja na žmurke, jurke i gomilu neprospavanih noći".

Međutim, kada je predškolskom došao kraj, oni su izgubili kontakt. Ali, u srednjoj školi preko zajedničkih prijatelja ponovo stupili u kontakt.

Već nakon dve nedelje obnovljeno prijateljstvo je preraslo u emotivnu vezu.

"Zabavljali smo se tokom cele srednje škole, iako smo pohađali različite škole. Izdržali smo čak i fakultet koji nas je odveo u dve različite države. Tako je bilo sve do 23. maja 2015. godine kada sam odlučio da moja prva ljubav iz vrtića postane moja žena. Zaprosio sam je na mestu gde je sve počelo - našoj predškolskoj učionici”, rekao je Met.

Kurir.rs/SuperŽena, Foto: PrintScreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) OTAC SNIMIO ĆERKU KOJA JE ODMAH OSVOJILA INTERNET: Kada vidite ovaj njen potez bićete oduševljeni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja