UPORNE FLEKE PO NAMEŠTAJU: Kako da vam dvosed ostane čist iako imate malu decu?
Foto: Promo

UPORNE FLEKE PO NAMEŠTAJU: Kako da vam dvosed ostane čist iako imate malu decu?

Žena -

Imati malo dete osim velike radosti znači i veliki broj obaveza, između ostalog i neprestano čišćenje nameštaja usled prolivanja raznoraznih obojenih napitaka i hrane. Međutim, sada postoji lakši način da izađete na kraj sa flekama po dvosedu, a da to nije kupovina novog – pogledajte OVDE kako.

Mnoge roditelje koji imaju malu decu Couch Coat prekrivač za dvosed i kauč je rešio muka neprestanog ribanja! Ne propušta fleke, lako se skida i pere se u mašini, pa nećete morati da brinete ako vaši mališani po njemu prospaju najrazličitiju hranu i pića. Samo skinete, operete i ponovo je sve čisto, a vaš nameštaj sačuvan! Ne kliza sa površine na koju ga postavite i ne narušava izgled nameštaja. Naprotiv, jako lepo izgleda i ima 2 lica – 1 braon i 1 krem. Danas ga možete poručiti OVDE ili na broj 011/6 888 999 i to po SNIŽENOJ ceni od 1990 rsd!

foto: Promo

Pored dela za sedeći deo kauča ili dvoseda dobijaju se i dva dela za naslone za ruke. Njegove dimenzije su 180 cm x 147 cm, a dimenzije delova za naslon za ruke 50 cm x 47 cm. Pogledajte u sledećem videu koliko je praktičniji od običnih prekrivača:

Neka vaš kauč uvek bude čist i uredan. Iskoristite akciju i kupite Couch Coat navlaku po sjajni ceni koliko danas OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja