IMALA JE SEKS SA STUDENTOM MEDICINE NA DRUGOM SASTANKU, PA GA TUŽILA: Nikada nisam osetila takav bol u životu!
Foto: Profimedia

UPLAŠENA

IMALA JE SEKS SA STUDENTOM MEDICINE NA DRUGOM SASTANKU, PA GA TUŽILA: Nikada nisam osetila takav bol u životu!

Žena -

Student medicine Filip Kviri (37) osuđen je zbog nedoličnog ponašanja i njegovo ime ubačeno je u registar seksualnih prestupnika zbog grubog seksa sa devojkom koju je upoznao putem društvene mreže "Tinder".

Gospođicu X, Kviri je upoznao na Tinderu, a već na drugom sastanku su imali seks, koji je za nju bio pregrub, te je odlučila da presavije tabak i tuži Kvirija, jer joj je pregrubo dirao grudi nakon čega su joj ostale modrice. Ona je na sudu izjavila da ju je Kviri tokom seksa grabio za grudi i vukao ih, i to toliko jako da su joj ostale masnice. Iako je ona pristala na seks, izjavila je da mu je izričito rekla da grudi ne sme da joj pipa.

foto: Profimedia

Devojka je dodala da je on upotrebio prekomernu silu čime joj je pričinio veliku bol i ostavio modrice, iako mu je ponavljala tokom seksa da prestane to da joj radi. Obećavajuća karijera u medicini sada je Kviriju urušena jer je upisan u registar seksualnih prestupnika u kojem će njegovo ime ostati narednih pet godina.

"Trpela sam veliki bol. Bio je pregrub. Ništa slično nisam doživela u životu. Nikada nisam osetila toliki bol u grudima", rekla je devojka.

foto: Profimedia

Advokat Kvirija Dejvid Stinson rekao je da u tužbi nema dovoljno dokaza koji potvrđuju navode devojke, te da mu nije jasno zašto je sudija doneo odluku da osudi mladića.

"Ona mu je tražila da bude nežniji, a ne da joj uopšte ne dira grudi", rekao je advokat.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Telgraph.co.uk, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track