O NJIHOVOM BRAKU PRIČA CEO REGION: Njen život su bili blud, gatanje, droga, a onda je upoznala Stanislava preko Fejsbuka i sve se promenilo!
Foto: Printskrin Facebook

STARLETINA FILMSKA ŽIVOTNA PRIČA

O NJIHOVOM BRAKU PRIČA CEO REGION: Njen život su bili blud, gatanje, droga, a onda je upoznala Stanislava preko Fejsbuka i sve se promenilo!

Žena -

Trudnoća bivše starlete Simone Milojković uzdrmala je Hrvatsku. Ona je lepe vesti saopštila na svom Fejsbuk nalogu naglasivši da se čuda dešavaju zahvaljujući Bogu. Ništa to nije neobično da javnost ne zna sve o Simoninom životu.

Naime, gospođa Milojković je sama po sebi veoma kontroverzna, a njena životna priča je gotovo filmska.

Simona je u jednom trenutku života rešila da izađe u javnost sa svim svojim životnim porazima i nevoljama, pa je region potresla njena ispovest u kojoj je otkrila da je bila seksualno zlostavljana u detinjstvu, kao i da je već sa 13 godina probala prve droge, da bi se kasnije navukla i na kokain i na heroin.

Ona je priznala i da nije odolela ni različitim vrstama bluda i homoseksualizmu, kao i da je probala i okusila sve vrste greha koje postoje. Nije tajna ni da je ova Hrvatici bila u vodama prostitucije, premda to nikada nije zvanično potvrđeno.

U jednom trenutku života okrenula se i okultizmu, pa je redovno posećivala gatare i vračare i bila potpuno zavisna od njih. Njen život se potpuno preokrenuo prillikom velike saobraćajne nesreće kada je u svom luksuznom autoimobilu projurila kroz pešačku zonu, i zabila se u zid. Simona je izvukla živu glavu, a njen četvorotočkaš pretpeo je potpunu štetu.

Nesreća se dogodila se uoči praznika Velika Gospojina, što je ona prepoznala kao znak od Boga i usrdno se okrenula Bogu i religiji. Njen život od tog momenta postao je u celosti podređen molitvama, misama i izučavanju Biblije, i Simona je iz korena promenila svoje navike.

Po sopstvenom priznanju ona se svakodnevno molila Bogu da joj pošalje čoveka sa kojim će moći da deli svoju ljubav prema Hristu, a želje su joj uslišene pre pet godina kada je u njen život uplovio Stanislav Mijoković (50).

Simona i Stanislav upoznali su se preko društvene mreže Fejsbuk, a nakon što su četiri godine bili najbolji prijatelji, između njih je procvetala i ljubav. Bračne zavete razmenili su 2016. godine, a javnosti su otvoreno rekli da su u zajednički život ušli "telesno čisti", te da nisu imali seksualne odnose pre venčanja.

"Sačuvala nas je sveta čistoća tela. Imala sam prošli život koji je bio bludan i nemoralan sam po sebi, ali sa Stanislavom zaista ulazim u brak u čistoći tela", rekla je Simona u jednom intervjuu.

Ona je Mijokoviću rodila prvo dete - sina Džošuu u junu prošle godine, a iz prethodnog braka sa Ante Gotovcem ima ćerku Gabrijelu (12). Sada živi u Lincu u Austriji i radi kao šminkerka, a kaže da je kafe i druženja ne zanimaju, već samo posvećenost Gospodu.

(Kurir.rs/Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track