UPOZNALI SU SE PREKO INTERNETA KADA SU BILI DECA:  20 godina kasnije, među njima se rodila LJUBAV! Ovo je njihova ISPOVEST!
Foto: Print Screen Facebook

prelepo

UPOZNALI SU SE PREKO INTERNETA KADA SU BILI DECA: 20 godina kasnije, među njima se rodila LJUBAV! Ovo je njihova ISPOVEST!

Žena -

Prelepa ljubavna priča stiže nam iz Arkanzasa, savezne države u Americi. Upoznali su se preko Interneta dok su još bili klinci, a 14. godina kasnije između njih je proradila hemija.

Naime, Kristin Andrju Kar je imala 12 godina kada se pridružila popularnom onlajn servisu za ljubitelje kućnih ljubimaca koji žele da imaju i virtualne verzije životinja.Tako je upoznala Majkla Andrju Kara koji je tad imao 10 godina i koristio je servis pod nadimkom Doktor.

Danas, Kristin priča kako su u početku bili suparnici pri čemu je ona imala ulogu pozitivnog lika, a Majkl negativnog. ALI, među njima se rodilo prijateljstvo pa su ubrzo počeli da komuniciraju svakodnevno i preko četova i mejlova, ali prava imena tad još nisu otkrili.

"Majkl dugo nije hteo da koristi svoje pravo ime, nego samo Doktor.

Bili smo blesavi suparnici, a onda smo počeli da razgovaramo o školi i životu. Prošlo je puno vremena konstantnog komuniciranja dok smo bili mladi tinejdžeri pre nego što mi je poslao svoje slike. Ponekad smo pričali i preko telefona", rekla je Kristin.

Dok je Kristin vrlo brzo shvatila da prema njemu nešto više od prijateljstva

"Majkl nikako nije znao kako roditeljima da otkrije da ima virtualnu prijateljicu.

"Bojao se da će mu roditelji zabraniti dalju komunikaciju sa nepoznatima na internetu ako im kaže za mene. Mama mi je rekla da me gledao sa takvom napetošću da se sapleo i pao. Njoj je to sve bilo smešno", dodala je Kristin i priznala kako mu je ipak otkrila svoja osećanja.

Pre odlaska u školu ujutro bi si slali poruke "volim te", a kad je Majkl napunio 17 godina, počeo je da traži fakultet blizu mesta gde ona živi.

Za prvi sastanak uživo Kristin je povela mamu u lokalni restoran. Prisetila se kako je tad izjurila iz restorana čim ga je ugledala jer su je preplavila osećanja.

Kad je Majkl krenuo na koledž, započeli su vezu, a zaprosio ju je 2014. godine. Kristin smatra da ih je upravo komunikacija u ranom uzrastu pripremila za zdravu vezu.

Kurir.rs/Jutarnji.hr, Foto: PrintScreen Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track