SAKRIJTE ĆELU: Zakamuflirajte proređene delove kose u samo 3 koraka!
Foto: Promo

SAKRIJTE ĆELU: Zakamuflirajte proređene delove kose u samo 3 koraka!

Žena -

Ako ne možete da se pomirite sa činjenicom da vam je opalo toliko kose, a ni jedan preparat vam ne pomaže da ona ponovo poraste, onda je rešenje dobra kamuflaža – pogledajte OVDE kako da sakrijete delove gde vam je opala kosa i ponovo budete zadovoljni sobom.

Spas za proređenu kosu definitivno su Dexe Fiber vlakna! Prema rečima onih koji su ih probali, ona su jedan od najefikasnijih izuma u ove svrhe. Ona su instant rešenje za proređenu kosu kod oba pola. Nećemo da vas lažemo – morate imati na umu da vam od Dexe Fibera neće porasti nova kosa. Ali hoće uspeti da sakrije delove gde vam nedostaje kose. Pospete ravnomerno Dexe Fiber prah po glavi, utrljate, stavite malo spreja za kosu i – gotovo! Ako i vi imate ovaj problem, ODMAH poručite Dexe Fibere na broj 011/6 888 999 ili online OVDE!

foto: Promo

Jedno pakovanje dovoljno je za oko 75 nanošenja. Broj tretmana zavisi od toga koliko vam je opala kosa, kao i broja mesta na koliko se nanosi. Pogledajte kako se lako nanose i kakav rezultat daju:

Dexe Fiberi su dostupni u dve boje: crna i tamno braon sa crvenkastim pigmentom, a možete ih poručiti online OVDE ili putem telefona na 011/6 888 999 (od 08h do 17h).

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja