ZNAM DA ŽENA DOVODI LJUBAVNIKA U NAŠU KUĆU: Voleo bih da ostane trudna sa njim, a evo zašto!
Foto: Profimedia

ŠOKIRAO JE SVE

ZNAM DA ŽENA DOVODI LJUBAVNIKA U NAŠU KUĆU: Voleo bih da ostane trudna sa njim, a evo zašto!

Žena -

On zna da njegova žena već godinu dana dovodi ljubavnika u njihov dom, ali razlog zbog kog ne reaguje na prevaru zaista je šokantan.

Naime, u prevaru svoje žene sumnjao je ali je sve potvrdio kada je jednog dana došao ranije sa posla. Nije reagovao, pravio se da se niša nije dogodio, a ono što je sve iznenadilo jeste izjava da bi voleo da njegova supruga ostane trudna sa ljubavnikom.

"Imam 44 godine, a moja supruga 39. U braku smo 18 godina. Nikada nismo koristili kontracepciju, ali nismo uspeli da proširimo porodicu. Supruga uvek dođe kući s posla pre mene. Znam da ima ljubavnika jer sam jedan dan došao ranije kući i čuo zvukove seksa koji su dolazili sa sprata. Nisam konfliktni tip, pa sam samo otišao u dnevni boravak, seo na kauč i pričekao. Čuo sam potom suprugu kako tiho ide niz stepenice i nešto šapuće. Čuo sam još nečije korake koji su otišli kroz kuhinju i izašli na zadnja vrata. Supruga je odmah otišla gore. Zatvorio sam vrata i viknuo da sam stigao. Moja žena je bila malo iznenađena što sam došao kući tako rano. Nastavili smo razgovor kao i inače, o tome kako je provela dan, i to je bilo to", rekao je ovaj muškac.

foto: Profimedia

On je otkrio i zbog čega je tako hladnokrvno reagovao.

"Istina je da se nisam iznenadio što ima drugog, jer je naš seksualni život prilično loš već nekoliko godina. Sledeći put kada sam ranije završio s poslom, nazvao sam je iz kafića na putu ka kući. Sada sam svestan ljubavnika, i znam kada je bio u njenoj blizini. Bude uvek sitnih naznaka. Potajno se nadam da će ona ostati trudna s njim. Dete možda spasi naš brak, a ujedno i učini moju ženu srećnom. Uvek sa čežnjom gleda koleginice na poslu kada odlaze na porodiljsko", rekao je i iznenadio sve.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/The Sun)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zbog jedne voćke muškarci ne mogu da obuzdaju uzuđenje: Zanimljivosti o seksu koje sigurno niste znali

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track