(FOTO) ONI SU U VEZI NA DALJINU: Kad god zakažu sastanak oni urade OVO! Zbog toga imaju preko 10.000 pratilaca na Instagramu!
Foto: profimedia

ljubav sve pobeđuje

(FOTO) ONI SU U VEZI NA DALJINU: Kad god zakažu sastanak oni urade OVO! Zbog toga imaju preko 10.000 pratilaca na Instagramu!

Žena -

Nije lako održavati vezu na daljinu, to znaju svi parovi koji su se suočili sa tim da njihov partner živi u drugoj državi ili na drugom kraju sveta.

Kako funkcioniše veza na daljinu na svojoj koži osetili su i nedavno venčani Rob i Džoli Sviter. Zajedno su već tri godine, a oduvek dele ljubav prema putovanjima. Najpre su bili samo prijatelji, ali su nakon tri godine započeli su vezu. Mislili su da njihova veza neće uspeti upravo zbog udaljenosti jer Rob živi u Americi, a Džoli na Filipinima. Sva finansijska sredstva potroše na putovanje.

Međutim, njihova priča je posebna zbog jedne stvari. Naime, kad god se vide oni se poljube na isti način i taj trenutak ovekoveče fotografijom.

Ali, njihova psoebnost nisu samo te fotografije. Oni svaki sastanak organizuju u drugom gradu. Na taju način spajaju lepo sa korisnim. Putovanje i ljubav. Oni imaju prepoznatljivu pozu ljubljenja koju su nazvali "dipkis".

Njihov instagram nalog pravi je dokaz da se ljudima sviđa njihov poljubac s obzirom na to da imaju preko 10.000 vernih pratilaca.

"Izgleda jednostavno na fotografijama, ali je zapravo komplikovano. Planiranje putovanja u različitim vremenskim zonama, dugo čekanje između trenutka kad se vidimo i bezbroj usamljenih noći. Nadamo se kako će naš mali projekt podstaći druge da shvate da postoje stvari za koje se vredi boriti", kaže ovaj par.

Do sada je Rob bio na šest kontinenata i u 50 različitih država, dok je Džoli bila na pet kontinenata i 28 država.

Kurir.rs/Insider.com, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track