KUĆNI LJUBIMCI I ČEŠLJANJE: Spasla sam sebe i svog psa ove noćne more!
Foto: Promo

KUĆNI LJUBIMCI I ČEŠLJANJE: Spasla sam sebe i svog psa ove noćne more!

Žena -

Prema rečima onih koji imaju kuce i mace o čijoj dlaki se staraju, ove dve stvarčice su spasile i vlasnike i njihove ljubimce! Pročitajte OVDE i OVDE o čemu se radi!

Rešenje se krije u True Touch rukavici za lakše raščešljavanje ljubimaca! Ona je praktična, elastična i fantastična! Koriste je vlasnici svih vrsta pasa i mačaka, a posebnom je čini to što na sebi ima čak 180 silikonskih iglica! Navučete je na ruku i mazite njom svog ljubimca, a na njoj ostaju suvišna dlaka i ućebani delovi. I PLUS na taj način masirate svog ljubimca! Danas OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 True Touch rukavicu možete kupiti po SNIŽENOJ CENI od samo 690 rsd!

foto: Promo

Pogledajte u sledećem videu koliko vam zapravo ova rukavica može pomoći:

A druga od dve najbolje stvari za češljanje ljubimca jeste Knot Out četka! Ne, ona nije obična, već četka kod koje se pritiskom na dugme aktiviraju sitne oštrice, rotiraju se i svaki čvor se lako i jednostavno odstranjuje. Oštrice, naravno, ne dolaze u dodir sa kožom vašeg ljubimca, pa ne morate brinuti o tome da ćete ih povrediti. Više informacija o njoj možete dobiti OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 i kupiti je po HIT CENI od 790 rsd!

foto: PR

Pogledajte u sledećem videu kako se lako koristi:

Iskoristite jedinstvenu priliku i olakšajte i sebi i svom ljubimcu svako novo češljanje. Poručite True Touch rukavicu za ljubimce OVDE, Knot Out četku OVDE ili pozovite na broj 011/6 888 999.

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja