IMATE PROBLEMA SA CELULITOM: Jedite OVU voćku i on će brzo nestati!
Foto: profimedia

uključite u ishranu

IMATE PROBLEMA SA CELULITOM: Jedite OVU voćku i on će brzo nestati!

Žena -

Mnogi doktori kažu da je borba protiv celulita izmišljena kako bi devojke potrošile mnogo novca na različite preparate i postupke koji ga uklanjaju. Međutim, devojke ne prestaju da se bore sa njim.

Da bi smanjila količinu celulita na butinama i zadnjici, jedite zdravu hranu, vežbajte, s vremena na vreme idite na masažu i obavezno uključite u svoju ishranu proizvode koji smanjuju celulit i ometaju njegovo formiranje.

Ova voćka će vam pomoći da se rešite celulita.

Grejprfrut

Celulit se nagomilava na problematičnim područjima zbog metaboličkog poremećaja u limfi. Treba napomenuti da se mala količina celulita smatra normalnom.

foto: profimedia

Grejpfrut je jedan od najbogatijih izvora hranljivih materija. U njemu ćete naći vitamine B1, K i C. Pored toga, sadrži jedinstvene flavonoide koji imaju pozitivan efekat na digestivni sistem i pomažu u otklanjanju depozita masti.

Osim toga, grejpfrut promoviše uspostavljanje metabolizma u limfi, čime doprinosi smanjenju celulita. Nutricionisti kažu da ako redovno koristite grejpfrut, rezultate možete videti za mesec dana.

Evo kako pravilno jesti grejpfrut.

Ako planirate da koristite grejpfrut kao sredstvo za borbu protiv celulita , jedite pola grejpa posle svakog obroka ili konzumirajte sveže ceđeni sok. Naravno, pričamo o osnovnim obrocima.

Kako biste poboljšali rezultat, dva puta sedmično nakon tuširanja uradite samo-masažu na bazi maslinovog ulja (1 kašičica) i 3 kapi esencijalnog ulja grejpfruta.

foto: profimedia

Kurir.rs/SrbijaDanas, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja