(VIDEO) PLASTIČNI HIRURG UNAKAZIO BLOGERKU: Posle 13 godina od intervencije pokazala kakve su joj grudi! Ovo još niste videli!
Foto: Printscreen

STVARAJU JOJ PROBLEM

(VIDEO) PLASTIČNI HIRURG UNAKAZIO BLOGERKU: Posle 13 godina od intervencije pokazala kakve su joj grudi! Ovo još niste videli!

Žena -

Blogerka iz Rusije je odlučila da sa svima podeli svoj problem sa grudima, 13 godina nakon plastične operacije.

Julija Debakh je na društvenim mrežama podelila fotografije koje pokazuju kako izgledaju njene silikonske grudi, a na internetu je doživela veliku osudu i negativne komentare.

"Nadam se da ćeš sledeći put dobiti trouglaste grudi", "Toliko je mršava da su joj se zgužvali implanti" ili "Niko se neće udati za plastične cice".

Ona je objasnila da je implant na njenoj levoj dojci nije iskidan nego je jednostavno zgužvan. Julija je dopustila ruskoj televiziji da je snimaju dok obavlja pregled kod drugog hirurga, kod kog planira da obavi potrebnu operaciju. Kako tvrdi hirurg došlo je do greške jer su joj implanti smešteni iznad mišića, a ne ispod.

Moskovska klinika na kojoj je obavljena operacija pre 13 godina, nije imala razumevanja za Juliju. Rekli su joj da će je staviti na listu čekanja i da će morati da plati novu operaciju. Medicinsku dokumentaciju prve operacije su, tvrde, izgubili.

"Nisam se bavila ekstremnim sportovima, nisam se ugojila, nisam čak ni rodila", ispričala je Julija. Odlučila je da tuži kliniku, a njeni advokati tvrde da bi mogla dobiti odštetu u visini od 14.000 evra. Blogerka nije samo operisala grudi, već je i korigovala nos, stavila implante u noge, a takođe je stavila filere u usta i bradu.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

GABRIJELA PEJČEV UVREDILA MUŠKARCE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Svi se pitaju kome je upućena njena brutalna izjava!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja