NJENA ISPOVEST JE IZAZVALA HAOS NA INTERNETU: Pozvali su me na svadbu, a evo kakvu! Da li oni misle da sam milioner?!
Foto: Profimedia

OGORČENA ZVANICA

NJENA ISPOVEST JE IZAZVALA HAOS NA INTERNETU: Pozvali su me na svadbu, a evo kakvu! Da li oni misle da sam milioner?!

Žena -

Svadba uvek mnogo košta, ali neki mladenci su se dosetili kako da što više umanje te troškove, ali su baš razbesneli goste. Na internetu kruži pismo jedne zvanice koja je ogorčena "pravilima" mladenaca koji su je pozvali na svadbu.

Kaže da je htela da se veseli sa njima na njihov najlepši dan, ali kada je shvatila da će joj biti potrebno oko 2.000 evra, od svega je digla ruke. Neimenovana devojka iz Velike Britanije se svetu požalila na zahteve mladenaca i upitala za savet.

foto: profimedia

Ona je rekla da su ona i njen dragi pozvani na devojačko i momačko veče i na samu svadbu, ali da je sve organizovano tako da bi i milionera bolelo po džepu da ode na to slavlje. Za početak, zvanice bi trebalo da pokriju mladoženjine troškove puta na momačko veče, ali to nije sve...

"Moj partner i ja smo pozvani na venčanje u junu, a moj dragi bi ujedno trebalo da bude u "odboru za doček gostiju", što je moram da priznam, neočekivano. On je jedan od osam izabranih", objašnjava devojka.

Ona kaže da je sama svadba organizovana usred ničega, u inostranstvu, na mestu koje je 300 kilometara udaljeno od najbližeg aerodroma.

foto: Reuters

"Takođe, mom dragom su rekli da se očekuje da svaki drugar uleti sa nešto novca kako bi se pokrilo momačko veče i vikend bahanalije mladoženje. Ovo je istina prvi put da idemo na neko devojačko ili momačko veče, ali, zar nije običaj da svako plati za sebe. Takođe, i momačko i devojačko i sama svadba biće u inostranstvu i to na različitim lokacijama, pa sad treba da uzmemo i po sedam dana godišnjeg da bismo otišli", kaže devojka.

Ono što je na kraju razbesnelo jeste zahtev za poklonima. Kaže da su mladenci dostavili spisak željenih darova, a na tom spisku nema poklona koji je jeftiniji od 150 evra.

"Sve mi to deluje nekako preterano, isforsirano. Očekuju da zvanice uzmu sedam dana odmora, otputuju u inostranstvo (i to dva puta) da bi bili sa njima na njihov najlepši dan, i još na sve to da im donose skupocene darove. To što su oni puni para ne znači da i mi ležimo na novcu", ogorčena je mlada devojka.

Ona kaže da je izračunala koliko bi to putešestvije moglo da ih košta. Kaže da će samo avionske karte i smeštaj da ih koštaju više od 1.500 evra, a ako se na to dodaju i pokloni i eventualno garderoba za svadbu, ceh bi mogao da premaši i 2.000 evra.

foto: AP/Ilustracija

Njen post uskoro je postao viralan, a komentari su počeli samo da se nižu. Na žalost mladenaca, svi su podržali ogorčenu zvanicu i savetovali je da im pošalje poruku da neće biti u mogućnosti da uveliča njihovo slavlje.

"Za te pare uplati sebi dve nedelje na nekoj egzotičnoj destinaciji i kad stigneš popij šampanjac od 100 evra", samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Kurir.rs/Alo, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track