SILOVAO ME BRAT NAJBOLJE DRUGARICE: Nekoliko godina kasnije sam sa njim prevarila svog dečka! Evo zašto se to desilo!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

SILOVAO ME BRAT NAJBOLJE DRUGARICE: Nekoliko godina kasnije sam sa njim prevarila svog dečka! Evo zašto se to desilo!

Žena -

Devojku je silovao brat njene najbolje prijateljice, a nekoliko godina nakon toga ona je zavela njega i ponovo ga odvela u krevet.

“Sve je bilo crno, a onda odjednom više nije bilo. Bila sam na dušeku na podu studentske sobe. Tip je bio iznad mene i ulazio u mene neverovatno nasilno. Mutnog pogleda preko ramena uspela sam da uhvatim njegovo lice, bio je to brat moje bliske prijateljice. Stvarno sam se trudila da se setim svega što se te noći dogodilo, ali imala sam osećaj kao da slažem komadiće razbijenog stakla. Zadnje čega se sećam je da sam došla na tematsku žurku studentskog bratstva sa svojom cimerkom, koja me uverila da popijem nekoliko "kratkih pića" pre nego što smo stigle. Bilo je očigledno da su svi moji prijatelji primetili koliko sam pijana, pa me drugarica odvela u sobu u studentskom domu i smestila na spavanje. Nikad neću zaboraviti hladan odgovor moje cimerke kad sam joj rekla da sam imala seksualni odnos s potpunim strancem. "Dakle, prvi si imala seks na jednu noć?" Osećala sam se glupo, ali sam nekako uspela to da zadržim u sebi."

foto: Profimedia

"Bliskim sam prijateljicama sam rekla minimalan broj informacija, i tako sam im naslutila da je naš odnos bio s mojim pristankom. Imala sam zaista toliko malo sećanja na tu noć, da i nije bilo toliko teško ne razmišljati o svemu. Počela sam da se zabavljam s drugim dečkom. Završila sam faks. Zaposlila sam se. Kad su me prijateljice pozvale na okupljanje i izlazak nekoliko meseci nakon što smo se preselile iz kampusa, bila sam jako uzbuđena. Moje je poricanje bilo toliko snažno, toliko efektivno, da sam mogla sedeti doslovno metar od njega, a imala sam osećaj kao da se nikad ništa nije dogodilo".

"Nakon večere bilo je već sasvim jasno da će nam se u baru pridružiti i njen brat i, užasno čudno, naš se razgovor se uskoro pretvorio u flert. Nakon nekog sam mu vremena predložila da odemo do njegovog stana. Čudno, to što sam se vratila u krevet s njim nije me uplašilo.On nije navaljivao, a ja ništa nisam ponudila. Probudila sam se, a oko mene su, na kauču, sedele tri moje prijateljice s prilično zbunjenim pogledom u očima - bile su jako dobre s mojim dečkom s kojim sam tada bila u prilično ozbiljnoj vezi. Inače, varanje nije bilo nešto što sam shvatala olako, ali ta neka neutaživa želja za zadovoljenjem neke svoje neopisive potrebe za osvetom te je večeri bila snažnija od vernosti".

foto: Profimedia

"Iako se to da sam zavela svog silovatelja godinama nakon što me prvi put napao nama možda čini kontradiktornim, stručnjacima za seksualno nasilje to je zapravo sasvim logičan potez. "Jedan od načina na koji se žrtve seksualnog nasilja bore s time jest da same stvore situaciju u kojoj sada one imaju kontrolu, a koju ranije nisu imale", objašnjava Džim Huper, profesor asocijativne psihologije i stručnjak za seksualno nasilje i traumu. Trebalo mi je vremena do moje 29. godine – osam godina nakon samog napada – da uopšte uzmem u obzir činjenicu da sam ja zapravo žrtva seksualnog napada. Kad sam svoju priču pre godinu dana ispričala svom terapeutu i svom vereniku, oboje su sve odmah opisali kao silovanje".

"Deset godina nakon što me silovao, sve to napokon mogu nazvati pravim imenom. Zahvalna sam na osobama kao što je Huper, koji shvataju koliko je oporavak od seksualnog napada težak, dugačak i naporan proces. Sada shvatam da sam ponovo ušla u krevet sa svojim silovateljem zato što je to bio moj obrambeni mehanizam. I vreme je da svi napokon shvate kako taj neprirodan i odvratan čin silovanja zaista može izazvati isto takav neprirodan i odvratan odgovor žrtava istog", rekla je devojka.

Kurir.rs/Marie Claire, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track